Edirne'de Hakim Ve Savcı Atamaları

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin adli ve idari yargı kararnamesi kapsamında Edirne’de bazı savcı ve hakimlerin görev yeri değiştirildi.

27 Ocak 2015 Salı, 20:06
Edirne'de Hakim Ve Savcı Atamaları
-

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin adli ve idari yargı kararnamesi kapsamında Edirne’de bazı savcı ve hakimlerin görev yeri değiştirildi.
84 adli ve 104 idari hakim ve savcı olmak üzere toplam 888 hakim ve savcının görev yerinde değişiklik yapan kararname kapsamında, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı görevinde bulunan Yılmaz Şenkal Edirne Cumhuriyet Savcılığına, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yakup Hakan Günay Edirne Hakimliğine, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Üzeyir Şendil Edirne Hakimliğine atanırken, Edirne Hakimi İlhan Soylu İstanbul Hakimliğine atandı.
Öte yandan Tekirdağ Vergi Mahkemesi Üyesi Yaşar Erdem Edirne Vergi Mahkemesi Başkanlığına, Edirne Vergi Mahkemesi Başkanı Çağlar Işık ise Edirne Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı’na atandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Mersin Haber ,Mersin