Bulanık'ta Rojava Halkı İle Dayanışma Konseri Düzenlenecek

Muş’un Bulanık ilçesinde DBP gençlik meclisi öncülüğünde Rojava halkıyla dayanışma amacıyla çarşamba günü konser düzenlenecek.

27 Ocak 2015 Salı, 21:03
Bulanık'ta Rojava Halkı İle Dayanışma Konseri Düzenlenecek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muş’un Bulanık ilçesinde DBP gençlik meclisi öncülüğünde Rojava halkıyla dayanışma amacıyla çarşamba günü konser düzenlenecek.
Muş’un Bulanık ilçesinde DBP gençlik meclisi öncülüğünde Rojava halkıyla dayanışma amacıyla konser düzenlenecek. Günlerdir hazırlığı yapılan ve Bulanık Kapalı Spor Salonu’nda 21 Ocak Çarşamba günü saat 12.00’da yapılacak olan konserede Xecê, Seyda Perinçek ve yerel sanatçılar sahne alacak. Soğuk havaya rağmen bilet satışları için kurulan stantlar halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken, binlerce kişinin katılması beklenen konserde elde edilen gelirin gıda ve çeşitli yaşam malzemelerine dönüştürülerek Rojavaya gönderileceği belirtildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin