Belediye Yeni Kanal Açma Aracı Aldı

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde alt yapı borularındaki meydana gelebilecek tıkanıklığı açmak için yeni iş makinesi yaptırıldı. Kanal açma makinesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmaya başlandı.

27 Ocak 2015 Salı, 17:55
Belediye Yeni Kanal Açma Aracı Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde alt yapı borularındaki meydana gelebilecek tıkanıklığı açmak için yeni iş makinesi yaptırıldı. Kanal açma makinesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmaya başlandı.
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, yeni döşenen kanalizasyon hattı ve eski kanalizasyon tıkalı hatlarını açmak için kanal açma aracı bulunmadığını belirterek, "Kiralanması bile büyük meblağlara malolacaktı. Artık bu sorun ortadan kalktı. Şarkikaraağaç’ta dolu olan yağmursuyu ve kanalizasyonu açacak yeni araç 175 basınç uygulayabilen bir makinedir. 20 metre derinlikten malzemeyi çekip alabiliyor. 12 metreküp su kapasitesi var. Şarkikaraağaç bölgemizde tek bir makinedir. Bize lazım olduğunda Isparta’dan getiriyorduk. Artık bizim de kanal açma makinemiz var" dedi.
Yeni kanal açma makinesinin 1 metre ve üzeri çaplarda kanalların tıkanıklığını açtığı bildirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜLER'E ZİYARET
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI KARAYOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI
TÜBİTAK DESTEKLİ "GELECEĞİN SINIFLARINA HAZIRLIK: ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ OKURYAZARLIĞI" PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mersin'de 2025 Yılı Yangın İş Başı Eğitimleri Tamamlandı
Endüstriyel Kesim Nedir? Hangi Sektörlerde Kullanılır?
VALİ TOROS, TÖMÜK VE ERDEMLİ KARGIPINARI JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
ZABITA EKİPLERİ KAYIP ZİYNET EŞYASINI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ

Mersin Haber ,Mersin