Aranan Cinayet Hükümlüsü Şahıs 29 Yıl Sonra Yakalandı

Hakkında kesinleşmiş ömür boyu hapis cezası bulunan ve 3 cinayetin faili olarak aranan kişi, 29 yıl sonra Şanlıurfa’da yakalandı. Şahsın, güvenlik güçlerinden sahte kimlikle kaçtığı belirlendi.

27 Ocak 2015 Salı, 18:47
Aranan Cinayet Hükümlüsü Şahıs 29 Yıl Sonra Yakalandı
-

Hakkında kesinleşmiş ömür boyu hapis cezası bulunan ve 3 cinayetin faili olarak aranan kişi, 29 yıl sonra Şanlıurfa’da yakalandı. Şahsın, güvenlik güçlerinden sahte kimlikle kaçtığı belirlendi.
Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1986’da Manisa’da 2 kişiyi, 2005’te Şanlıurfa’da bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş ömür boyu hapis cezası bulunan firari hükümlü Osman A’nın, kentte olduğu yönünde ihbar aldı. Bunu üzerine merkez Eyyübiye ilçesindeki bir bağ evine operasyon düzenleyen ekipler, Osman A’yı gözaltına alındı. Şüphelinin üst aramasında ikiz kardeşine ait olduğu ileri sürülen sahte kimlik ve ruhsatsız tabanca bulundu. Şahsın sorgusunda, kendisinin Osman A. olmadığını ve ikiz kardeşinin adının Osman olduğunu ve nerede bulunduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Sorguda çelişkili cevapları üzerine şüphelenilen şahsa parmak izi alınacağı belirtilince, şahsın kimliğinin ortaya çıkacağını anladığı ve Osman A olduğunu itiraf ettiği bildirildi. Osman A, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan ikiz kardeşine ait kimlik kartına kendi resmini yapıştırarak sahte kimlik hazırlayan Osman A’nın, 29 yıldır bu kimlikle güvenlik güçlerinden kaçmayı başardığı belirlendi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ
BOZYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜVEN'DEN, KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NA ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLİK GİBİ GEÇTİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GADİR HUM BAYRAMI’ KUTLAMASINA KATILDI SEÇER: “HEPİMİZ, BU MEMLEKETİN EŞİT YURTTAŞLARIYIZ”
LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV TAMAMLANDI, SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI
VALİ TOROS'TAN ŞEHİT AİLESİNE "BABALAR GÜNÜ" ZİYARETİ
MİNİKBÜS’LE ÇOCUKLARIN GEZİ VE ÖĞRENME YOLCULUĞU SÜRÜYOR
"ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI” TADEKA KENT SÖYLEŞİLERİ

Mersin Haber ,Mersin