19 Mayıs Bayramı Etkinliklerinde Tarsus’ta “Zakkum” Rüzgarı Esti

Tarsus Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği gösteri ve konserlerle TürkRock Müziği’nin yıldız topluluğu olan Zakkum, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

20 Mayıs 2019 Pazartesi, 13:04
G: 20.05.2019 - 13:05
19 Mayıs Bayramı Etkinliklerinde Tarsus’ta “Zakkum” Rüzgarı Esti
-

Tarsus Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İsmet Paşa Mahallesi Rasim Dokur Bacası alanında konser ve gösteriler düzenlendi. Program, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan gür bir şekilde söylenmesi ile başladı. Konserde sırasıyla sahne alan Grup Revolutıon, Bahar Orkestrası ve Grup Refresh söyledikleri birbirinden güzel şarkılar ile alandakilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Daha sonra sahne alan Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Kursiyerleri tarafından “İzmir Marşı’nın işaret dili ile gösterisi izleyicileri mest etti. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ise ellerinde Türk Bayrakları ve cep telefonlarının ışıkları ile İzmir Marşı’na eşlik ederken, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andılar.
Alanı dolduran binlere seslenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Çalışmalarımızı yürütürken, gençlerimiz bu müzikleri icra ederlerken tek bir isteğimiz vardı. Karanlığa gömülen Tarsus’un mutlaka ama mutlaka aydınlığa kavuşması ve bu tarihi kentin gelmesi gereken o çağdaş görüntüyü bir önce görmesiydi. Emin olun, her şey çok güzel olacak dedi.”
Akşamın ilerleyen saatlerinde Zakkum Gurubu’nun sahne almasıyla konser coşkusu doruğa çıktı. Grup Zakkum’un solisti Yusuf Demirkol, sahneye elinde Türk Bayrağı ile çıkarken, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zakkum grubu, konserinin ardından Tarsus halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.
Programın ardından Başkan Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcıları Avukat Ünzile Kuru ve Serap Kurtçu, etkinlikte yer alan sanatçılara Çanakkale Savaşı’nın önemli simgesi olan Nusret Mayın Gemisi’nin maketini hediye etti.
Daha sonra Tarsuslu gençler gece geç saatlere kadar alanda halaylar çekerek, 19 Mayıs bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin