15 Bin Uzman Erbaş Alımı Başvurusu 26 Ekim 2018 Son Gün

15 Bin Uzman Erbaş Alımı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları askeri personel ihtiyacını karşılamak üzere başvurularını almaya devam ettiği alımlarda 26 Ekim 2018 son gün olarak yayınlanmıştır.

25 Ekim 2018 Perşembe, 17:19
15 Bin Uzman Erbaş Alımı Başvurusu 26 Ekim 2018 Son Gün
-

Milli Savunma Bakanlığı Hava, Deniz ve Kara Kuvvetleri komutanlıklarına 15 Bin uzman erbaş alımı yapılıyor. Başvuruları başlayan ilana son başvuru olarak 26 Ekim 2018 tarihi bitimine kadar açıklanmıştır.En az lise mezunu olması gereken adayların askerlik hizmetini tamamlayan adayların terhis ile başvuru tarihleri arasında 5 yıldan fazla süre geçmemiş olması gereklidir.

Bu ilana 1 Ocak 1991 ve sonrasında doğmuş olan adaylar başvuru yapabilirler. Boy ve kilo oranlarının içerisinde yer alması gereken adaylar ayrıca fiziksel sınavlara da tabi tutulacaklardır. Zorunlu kamu hizmeti bulunanlar uzman erbaşlık için başvuru yapmaları mümkün değildir.

Başvurup şartları sağlayan adaylara ek olarak güvenlik soruşturması yapılacaktır. Bu araştırma ve soruşturmaların neticesinin olumlu olması durumunda uzman erbaş olmaya hak kazanacaklardır.Başvuru yapmak isteyen adaylar ilk olarak internet adresi üzerinden başvuru formu dolduracak ardından da bu formu kayıt merkezlerine götürerek işlemlerini tamamlanacaktır.

Başvurusu tamamlanan adayların başvuru sonuçları vermiş oldukları telefon numarasına SMS yoluyla iletilecektir. Ön başvuruyu kabul edilen adaylara fiziki sınav ve mülakatın yerleri de belirlenerek sınava alınacaklardır.MSB uzman erbaş alımı kılavuzu için tıklayın. Başvuru sayfasına ulaşmak için tıklayın. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı

Mersin Haber ,Mersin