Desktop sürüme geç

100 erkek lise öğrencisine cinsel istismar iddiası

Ankara Haymana'da bir lisede müdür S.K. 100'e yakın erkek çocuğa cinsel istismar ettiği iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı. Skandal olay çocukların istismarcı müdürü BİMER'e şikayet etmesiyle ortaya çıktı.

13 Şubat 2017 Pazartesi, 13:20
100 erkek lise öğrencisine cinsel istismar iddiası
2017-02-13 13:20:00 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ankara Haymana’da, liseye 2014 yılında müdür olarak atanan S.K.’ya erkek öğrencilere, okul pansiyonunda cinsel istismar ve cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişlerin yürüttüğü soruşturmaya göre cinsel taciz ve cinsel istismar şikayeti ile BİMER’e başvuran öğrenci sayısı 100’e yakın olduğu öğrenildi.

Yarı yıl tatilinde başlatılan soruşturma kapsamında lisenin birçok öğretmeni sömestr tatili sürecince bilgisine baş vurulmak üzere okula çağrıldı. Bakanlık tarafından görevlendirilen müfettişler, öğretmenlerden aldıkları bilgilerin de eşliğinde geçen hafta okullar açılır açılmaz, 200 kişilik pansiyonda kalan öğrencilerin ifadelerini almak üzere okula gitti.

Pazartesi günü okula giden ve okul pansiyonunda kalan erkek öğrencilerin ifadesini almakla işe başlayan müfettişlerin hâlâ soruşturmaya devam ettikleri öğrenildi.

Müdür S.K., hakkındaki cinsel taciz ve cinsel istismar iddialarının ciddiyetinin anlaşılması üzerine görevden uzaklaştırıldı ve yerine geçici olarak bir müdür atandı. S.K. hakkında ise adli soruşturma açılmadığı belirtiliyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
MERSİN'DE ELEKTRONİK ÜRÜNLER ÜRETİLEN TESİSTE YANGIN
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”

Mersin Haber ,Mersin