10 Stajyer Avukat TBB’deki Eğitimlerini Tamamladı

Mersin Barosu Başkanlığı öncülüğünde, Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) ev sahipliğinde, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen ’Staj Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 10 stajyer avukat, katılım sertifikala..

02 Ekim 2018 Salı, 13:32
G: 02.10.2018 - 13:35
10 Stajyer Avukat TBB’deki Eğitimlerini Tamamladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Barosu Başkanlığı öncülüğünde, Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) ev sahipliğinde, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen ’Staj Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 10 stajyer avukat, katılım sertifikalarını aldı.
Ankara’da stajını tamamlayıp sertifika alan stajyer avukatlar, Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilboğaz, Türkiye Barolar Birliği’nde alanında uzman avukatlar tarafından verilen eğitimin, stajyerlere mesleki hayatına ileride çok büyük katkı sağlayacağını söyledi. Tecrübenin meslekte başarılı olmada çok önemli olduğunu ifade eden Yeşilboğaz, "Türkiye Barolar Birliği’nde çok verimli ve üst seviyede eğitim programı düzenleniyor. Daha önce bu staj eğitimine katılan stajyer avukatlar, mesleki hayatlarında çok büyük tecrübe kazandılar. Bu sizin için büyük bir fırsat. Avukatlık mesleği sürekli dinamik kalan bir meslektir. Avukatlık mesleğinde kendini sürekli yenilemek, geliştirmek çok önemlidir. Bir avukat ne kadar bilgili ve tecrübeli olursa, o kadar çok başarılı olur. Ayrıca, bu eğitim diğer barolarla tanışıp kaynaşmanıza da yardımcı olacaktır. Mesleki hayatta barolar ile dayanışma çok önemlidir. Bu nedenlerle Türkiye Barolar Birliği’nden almış olduğunuz eğitimleri çok önemsiyoruz” dedi.
Stajyer avukatlar ise kendilerine bu imkânın sağlanmasına öncülük eden Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ve Türkiye Barolar Birliği’ne teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin