Mersin’de Park ve Bahçeler Görsel Şölen Yaşatıyor

Her yönüyle daha yaşanılabilir, modern, temiz ve estetik bir kent için yaz aylarında park ve bahçe düzenleme çalışmalarını artıran Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yarattığı görsel değişim vatandaşların beğenisini kazanıyor.

1 / 17
2 / 17
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından yürütülen çalışmalarda, parkların temizlenmesi, ağaçlandırılması ve peyzaj düzenlemesinin yanı sıra çocuk oyun alanları, fitness grupları ve dinlenme alanlarının bakım ve onarımı yapılıyor.
3 / 17
Yapılan estetik dokunuşlar şehre ayrı bir güzellik ve renk katıyor.
4 / 17
Park, bahçe, cadde ve bulvarların doğayla bütünlük içinde temiz ve bakımlı bir görünüme sahip olmasının yanı sıra Mersin’in estetik açıdan da modern bir kent olması için çalışan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, faaliyetleriyle vatandaşlardan takdir topluyor.
5 / 17
Gündelik yaşamın stresini atmak isteyenlerin birinci adresleri olan parklar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sabahın ilk ışıklarıyla ve biten günün ardından temizlenip, yıkanarak, vatandaşların kullanımına sunuluyor.
6 / 17
Periyodik olarak bakımları yapılan parklar, ağaçlandırma, aydınlatma ve peyzaj düzenlemesi yapılarak yetişkinlerin ve çocukların kaliteli vakitler geçirebilecekleri mekanlar haline getiriliyor.
7 / 17
Daha yeşil ve daha renkli bir Mersin için mesai kavramı gözetmeden çalışan Park ve Bahçeler Dairesi personeli, park sınırları içerisinde bulunan çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gün içinde düzenli aralıklarla gerçekleştiriyor.
8 / 17
Mevsimine uygun çiçek ve ağaç dikimi ile renklenen parklar Mersinli vatandaşlara görsel bir şölen sunuyor. Yazın sıcak günlerine renk katan çiçeklerle bezeli parklarda vatandaşlar gönül rahatlığı ile aileleri ile vakit geçirebiliyor.
9 / 17
10 / 17
11 / 17
12 / 17
13 / 17
14 / 17
15 / 17
16 / 17
17 / 17
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin