Yıldız Entegre

Yıldız Entegre

Yıldız Entegre
Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticareti ile başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında kurumsallaşma hamlesiyle ileriye taşıyarak orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olmayı başardı.
Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, Türkiye’nin en büyük 50 sanayi şirketinden birisidir. Dünya’da orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasındadır. 1.725,00 m²’ den fazla alanda kurulu bulunan, farklı coğrafyalardaki 7 üretim tesisi, 3 liman terminali ve 3 deposu ile çalışmalarını ‘Doğaya ve insana saygı’ ilkesiyle gerçekleştiren Yıldız Entegre tüm üretim tesislerinde toplam 12.000 m3/gün levha üretim kapasitesine sahiptir.
Yıldız Entegre Türkiye, Romanya ve Slovenya’da bulunan üretim tesislerinde; MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyeli kağıt ile tutkal üretimi gerçekleştirmektedir. ABD’de ise liman terminalleri yer almakta olup üretim için gerekli olan hammadde kaynaklarının tedarik edilmesi, depolanması ve lojistik hizmetlerin sağlanmasına çalışmaktadır.
Şirketimizin amiral gemisi Kartepe Tesisi, dünyanın tek çatı altında kurulmuş en büyük entegre MDF üretim tesisi olma özelliğini bugün hâlâ gururla taşımaktadır. Global bir marka olma yolunda ilk adımlarını ABD yatırımı ile hayata geçiren Yıldız Entegre; Romanya ve Slovenya’daki üretim tesisleriyle Avrupa, Kuzey Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki varlığını güçlendirmektedir.
Yıldız Entegre, farklı ihtiyaçlara yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle doğanın estetiğini, yaşadığımız tüm alanlara taşıyarak. "Bugün ürettiklerimiz, yarınlarımızı tüketmesin” anlayışıyla hem günümüz hem de gelecek kuşaklar için sorumluluk bilinciyle çalışıp, Kendi kaynaklarıyla gerçekleştirdiği binlerce ağaç dikiminin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte birçok çevreci, toplumsal ve kültürel etkinliğe de imza atmaktadır.

Yıldız Entegre Akdeniz Tesisi
Yıldız Entegre

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki en büyük yatırımlardan biri olan Akdeniz Tesisi, Yıldız Entegre'nin iç pazardaki pozisyonunu güçlendirirken aynı zamanda Orta Doğu ile Kuzey Afrika pazarlarına açılan merkez konumundadır.
Tesis takribi 240.000 m² arazi üzerinde, 1.500 m³/gün üretim kapasitesi ile MDF, MDFlam, laminat parke, kapak panel, emprenyeli kağıt ve tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.
Yönetim Sistemleri Belgeleri;

ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi),
ISO 10002 (Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi)
ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi),
ISO 50001 (Enerji Yönetim Sistemi),
ISO 27001 (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi) belgelerine sahiptir.
Tüm süreçlerde SAP sistemi çözümleri aktif olarak uygulanmaktadır.
Yıldız Entegre tüm tesislerinde olduğu gibi Akdeniz Tesisi’nde de çevreye duyarlı bir üretim politikasına sahiptir. Tesis’de üretim atıklarını ısı enerjisine dönüştüren 65MW’lık enerji kazanı, atık su arıtma ünitesi, geçici atık depolama alanı ve pres egzoz gazı yıkama hattı bulunmaktadır. (10 Nisan 2019)
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin