Vezneler Hafta Sonu Açık “Vergi Yapılandırmasında Son Gün 31 Temmuz”

Toroslar Belediyesi, 31 Temmuz Salı Günü sona erecek olan vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırma başvurularında vatandaşların sorun yaşamamaları için veznelerini; 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü de açık bulunduracak.

27 Temmuz 2018 Cuma, 08:58
Vezneler Hafta Sonu Açık “Vergi Yapılandırmasında Son Gün 31 Temmuz”
-

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyen ve vergi borcu bulunan mükelleflerin;31 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar Belediyeye başvurmaları gerektiğine dikkat çekti.
Vatandaşların mağdur olmaması için Belediye idari hizmet binasındaki veznelerinin bu hafta sonu açık olacağının bilgisini veren Başkan Tuna; “2018 yılından önceki dönemlere ait borçlar, yapılandırma kapsamına girmektedir.Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi, işgaliye borçları yapılandırma kapsamına alındı ve belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri yine kapsam dahilindedir.Yapılandırma fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızdan ricamız en geç 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar borçlarını yapılandırmalarıdır. Vatandaşlarımızın bu konuda sıkıntı çekmemeleri için belediye idari hizmet binamızdaki veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız.Mükelleflerimiz,yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6,9,12,18taksit halinde ödeyebilecekleri gibi taksit ödemelerini de iki ayda bir yapılabileceklerdir” dedi.
Başkan Tuna, mükelleflerin yapılandırma başvuralarını yaptıktan sonra taksit ödemelerini Toroslar Belediyesi’nin; internet adresiwww.toroslar-bld.gov.tre-belediye sistemi üzerinden de kredi kartıyla yapabileceklerini kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin