Üniversite Öğrencilerinden Başkan Tuna'ya Teşekkür

Tuna'yı ziyaret ettiler...

22 Aralık 2018 Cumartesi, 15:59
Üniversite Öğrencilerinden Başkan Tuna'ya Teşekkür
-

Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Toroslar  Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, eğitime, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Rekreasyon dersi kapsamında yaklaşık yüz öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerine katkı sunan Başkan Hamit Tuna’ya minnettar olduklarını belirten öğrenciler, Başkan Tuna’nın hayata geçirdiği proje ve çalışmalarını takdir ederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tebrik ettiler.
Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da, üniversite öğrencilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, eğitimi ve gençliği çok önemsediklerini söyledi.
15 yıllık görev süreleri içerisinde orta öğretimin yanı sıra Üniversite öğrencilerinin de taleplerini imkanları içerisinde yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Tuna, kentteki üniversiteler ile ortak proje yapan tek belediye olduklarına dikkat çekti.
Ziyarette; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine, Futbol, basketbol, yüzme, tenis, güreş, bocce, jimnastik gibi birbirinden farklı branşları bünyesinde barından Toroslar Belediyesi Spor Kulübünün çalışmalarından ve başarılarından da bahseden Başkan Tuna; “Vizyonumuz açık. Sadece düşündüklerimizi değil, ilim ve bilimin olduğu yapılardan da bilgi almak suretiyle kentimizdeki üniversitelerimiz ile ortak proje yapan tek belediyeyiz. Onların ürettiği bilgileri pratiğe dönüştürerek, bölgemizde çok ciddi hizmetler ürettik” dedi.
Gençlere her zaman güvendiklerini ve desteklerini önemsediklerini kaydeden Başkan Tuna; “Sizler, mezun olup göreve başladığınızda Mersinimizin turizm ve kültür elçileri olacaksınız” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin