Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Ütüsü

Philips Azur Pro ile Siz de Hayatınızı Kolaylaştırın

04 Ekim 2018 Perşembe, 13:01
Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Ütüsü
-

Philips Azur Pro ile Siz de Hayatınızı Kolaylaştırın
Türkiye’nin en çok satılan ütüsü olarak bağımsız araştırma şirketlerinin adet ve ciro bazında yaptığı raporlarda geçtiğimiz yıldan bu yana liderliğini koruyan Philips Azur Pro, inatçı kumaşlara karşı güçlü buharı ile kesintisiz ve zahmetsiz ütü deneyimi sunmaya ve daha çok insanın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen Philips, Türkiye’de kullanıcıların en çok tercih ettiği efsane Azur serisinden Azur Pro ile zahmetsiz ütü deneyimi sunarken Türkiye’nin en çok satılan ütüsü olarak liderliğini koruyor.
Hızlı ısınma teknolojisi, güçlü şok buharı ve kolay ütüye olanak tanıyan 5 yıldızlı mükemmel kaygan ve dayanıklı tabanı ile kadınların hayatlarını kolaylaştıran, Philips Azur Pro, minimum çaba ile maksimum performansı bir araya getiriyor.
Daima güçlü ve mükkemmel!
3000 Watt’a ulaşan gücü ile 45 saniye gibi kısa bir sürede ütülemeye hazır olan Azur Pro, zaman kaybının önüne geçiyor. Kadınların vazgeçilmezi olan ayrıca 55 g/dk'ya kadar kesintisiz buhar çıkışı, tüm kırışıklıkların etkili bir şekilde giderilmesi için mükemmel buhar miktarı sağlar.
Azur Pro ile keyfe dönüşen bir deneyim mümkün…
5 yıldızlı mükemmel kaygan T-ionicGlide Taban, titanyumoksit katmanlı yapısıyla kıyafetlerin üzerinde süzülme hissi vererek kadınların yorulmadan ütü yapmasına olanak tanıyor. Serinin geliştirilmiş 350 ml su hacmi su haznesi, tek seferde daha fazla parça ütülemeyi mümkün kılıyor.
“Fişte mi unuttum?” endişesi sona eriyor
Tüm kadınların kabusu olan ütüyü fişte unutma korkusu da Azur Pro serisi ile sona eriyor. Serinin üyeleri beklemeye alındığında 8 dakika, tabanı yere temas halinde ya da yan bırakıldığında ise 30 saniye sonra kendi kendine kapanarak potansiyel riskleri en aza indiriyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin