TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, "Tarsus'a Yatırım İçin Paramız Hazır"

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetici ve üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz’ı, Ankara'da makamında ziyaret etti.

18 Ocak 2019 Cuma, 13:31
G: 18.01.2019 - 13:36
TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, "Tarsus'a Yatırım İçin Paramız Hazır"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus'tan önemli görüşmeler için Ankara'ya gelen Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetici ve Üyelerini, TÜED Genel Merkezinde ağırlayan Genel Mali Sekreter ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz hemşericilik bilinciyle hareket eden başta Tarsus ve Bölge sorunlarını Ankara'ya taşıyan Gazetecilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti heyeti adına konuşan Cemiyet Başkanı Emre Geçim, "Bizler de Tarsusluların dost kapısı olarak bilinen, Dernek Genel Mali Sekreteri Tarsuslu hemşerimiz Ömer Kurnaz'ı gösterdiği misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz. "
Genel Mali Sekreter Kurnaz'ı makamında ziyaret eden, Tarsuslu Gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre önce yapılan TÜED Genel Kurulunda, Balıkesir Erdek'te bulunan ve yaz aylarında binlerce konuk ağırlayan TÜED Narlı Eğitim ve Sosyal Tesisleri gibi bir tesisin, Tarsus'a yapılması için bütçenin ayrıldığını, yer temin edilmesi durumunda en kısa sürede de ilk kazmanın vurulacağı bildirildi.
Yaklaşık 1 Milyon üyeye sahip olan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından Tarsus Plajında emeklilerin faydalanacağı bir tesisin yapılmasının, bölge ekonomisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, “Tarsus sahillerinde kendilerine gösterilecek bir alanı satın almak yada 49 yıllığına kiralamak suretiyle Emeklilerin kullanması için kapsamlı ve modern bir tesis kazandırmak amacındayız. Bahsettiğimiz tesis projemizin hayata geçmesiyle birlikte, hedeflerimiz arasında ayrıca Karboğazı'nda kışlık turizm yatırımları gerçekleştireceğiz, emeklilerimize tatillerini Tarsus gibi eşsiz doğal kumsalın bulunduğu plajlarda, muhteşem geçirmek” şeklinde ifade etti.
Ömer Kurnaz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin