Toroslar’da Bilgi Evleri Açılıyor, Toroslar'da Seçim Sürecinin Heyecanı Gün Geçtikçe Tırmanıyor.

Adaylar arasındaki yarış devam ederken, her toplantısı mitinge dönüşen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz bu kez Toroslar Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

19 Mart 2019 Salı, 17:41
G: 19.03.2019 - 18:03
Toroslar’da Bilgi Evleri Açılıyor, Toroslar'da Seçim Sürecinin Heyecanı Gün Geçtikçe Tırmanıyor.
-

Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan’ın eşlik ettiği toplantıda katılım yoğundu. Her toplantısında kalabalık kitlelere seslenen Yılmaz’ı vatandaşlar yine yalnız bırakmadı. Katıldığı her toplantıda vatandaşın taleplerini dinleyen ve projelerini bu doğrultuda hazırlayan Yılmaz, önceliğinin vatandaşın istekleri olduğunu dile getirdi ve Toroslar’da yaşayan herkesin hayat standartlarını yükseltecek projeleri olduğunu aktardı.
“Türkiye 2024 Vizyonuna Cumhur İttfakıyla Daha Yakın”
3 dönem, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna yönetiminde gelişen Toroslar’da şimdi de Atsız Afşın Yılmaz rüzgarı esiyor. Vatandaşın talepleri doğrultusunda hazırlanan 73 vizyon projesinin lansmanını geçtiğimiz hafta yapan Yılmaz, vatandaşlarla mahalle toplantılarında buluşmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın öneminin vatandaş tarafından kavrandığını ve ittifak sonucunda Türkiye’nin 2023 vizyonuna daha da yakın olduğunun altını çizen Yılmaz, ülkemizin küresel güç olma yolunda attığı en büyük adım bu ittifakın gerçekleşmesidir diyerek Cumhur İttifakının önemine vurgu yaptı.
Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin: A. Afşın Yılmaz
Her yaştan ve her kesimden vatandaş için projeleri olduğunu ifade eden Yılmaz, “En önemsediğimiz konu gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimi. Toroslar’da eğitim standartlarını yükseltmek, tüm çocuklarımıza eşit fırsatlar sunmak adına sistem içinde kalan bazı boşlukları belediye olarak dolduracağız. Okullardan sonra çocuklarımızın öğretmenler eşliğinde ders çalışabilecekleri Bilgi Evleri, üniversite ve lise sınavlarına hazırlık kursları gibi imkanlarla çocuklarımızın en iyi eğitimleri almasına olanak sağlayacağız.” Dedi. Mersin’de e çok eğitim kurumuna sahip ilçenin Toroslar olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Yılmaz, bu kurumların arasına bir de üniversite eklemek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. “Toroslar’da üniversite okumayan genç bırakmayacağız. Bizim dönemimizde maddi imkansızlık diye bir şey olmayacak, çocuklarımız eğitim almak istediği sürece biz tüm gücümüzle onları destekleyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin