Toroslar Belediyesi’nden, Mehmetçiğe Destek

Her yıl 14 Şubat’ta vatandaşlara 5 bin gül dağıtarak Mersinlilerin Sevgililer Günü’nü kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu yıl için hazırladıkları güllerin bedelini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

15 Şubat 2018 Perşembe, 00:11
Toroslar Belediyesi’nden, Mehmetçiğe Destek
-

Toroslar Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için el ele verdi.
Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kurslarında (TORTEK) eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan içerisinde; atkı, bere ve yiyecek malzemelerinin bulunduğu yardım kolileri, Kilis Jandarma Komutanlığı’na teslim edilmek üzere yola çıktı.
Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek olmak için Mehmetçik Vakfı’nın başlattığı ‘14 Şubat’ta Sevgiliniz Mehmetçik Olsun’ başlığı altındaki bağış kampanyasına da İlçedeki pankartlarda yer verilerek seferber olundu.
Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini ve böyle bir dönemde herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine vurgu yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “TORTEK himayesindeki hocalarımızın ve kursiyerlerimizin hazırladığı malzemeleri Afrin’de mücadele eden kahramanlarımıza destek olmak amaçlı Kilis Jandarma Komutanlığımızla yaptığımız irtibatla Jandarma Komutanlığımıza teslim edilmek üzere gönderdik. Kolileri hazırlayan TORTEK hocalarımıza ve kursiyerlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Her yıl 14 Şubat’ta Sevgililer Günü olması nedeniyle vatandaşlarımıza gül dağıtıyorduk. Bu yıl o güllerin bedelini Mehmetçik Vakfı’na bağışladık. Bugün için sloganımız ‘14 Şubat’ta Sevgiliniz Mehmetçik Olsun’. Mehmetçik Vakfımızın başlattığı bağış kampanyasına destek vermek için de ilçemizdeki billboardlara kampanyanın afişlerini yerleştirdik. Kahramanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına destek olmaya çalışıyoruz. Vatan, bayrak deyince yardımlaşma duygusunu ön plana çıkartan güzel milletimin değerli insanlarına buradan teşekkür ediyorum. Allah bu milletin var olan vicdani duygularını köreltmesin ve bu milleti birlik ve beraberlikten ayırmasın. Ay yıldızlı al bayrağımızın altında, güzel vatanımızda ilelebet payidar kalalım inşallah” dedi.
            Zeytin Dalı Harekâtına katılan kahraman Mehmetçiğe Allah’tan güç ve kuvvet dileyen Başkan Tuna;  ‘Şanlı Türk Ordumuz, ülkemizin güvenliği ve Suriye’de huzurun sağlanması Afrin’de terör örgütü unsurlarına karşı büyük bir mücadele vermektedir. Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan tüm Mehmetçiklerimizin dualarımızla ve yüreğimizle yanındayız. Hiç şüphesiz ki şanlı ordumuz bu mücadeleden muzaffer olacaktır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Afrin’den gelen şehit haberleri yüreğimizi ve canımızı yakmaktadır. Tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Yüce Türk Milleti’ne sabır ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin