Tarsuslu İşadamı Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Oldu. Recep Hüdai Ünal

Tarsus'un sevilen işadamlarından Recep Hüdai Ünal'da 24 Haziran 2018 günü yapılacak genel seçimlerde Ak Parti'den Mersin Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

20 Nisan 2018 Cuma, 20:24
Tarsuslu İşadamı Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Oldu. Recep Hüdai Ünal
-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, genel seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verildiğini açıklamasının ardından siyaset ısınmaya başladı.
Tarsus'un sevilen işadamlarından Recep Hüdai Ünal'da 24 Haziran 2018 günü yapılacak genel seçimlerde Ak Parti'den Mersin Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.
İş hayatı başarılarla dolu olan Tarsuslu işadamı Recep Hüdai Ünal, 2004 yılında Çamlıyayla Belediye Başkan Aday Adayı ve 2007 yılında Mersin milletvekili Aday Adayı olmuştu.
RECEP HÜDAİ ÜNAL KİMDİR?
1971 Yılında Tarsus'ta doğan Ünal, ilk, orta ve lise tahsilini Tarsus'ta tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'nü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü ayrıca Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim  Bölümü'nü bitirdi.
İşadamı Recep Hüdayi Ünal, Mersin,Tarsus, Silifke, Çamlıyayla ve Ceyhan da şubeleri olan Ünal Burger İşletmelerini kurdu.1999 -2007 yıllarında Çamlıyayla ilçesinde yayınlanan Çamlıyayla Hürriyet gazetesini yayınladı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis üyeliği ve Meclis Başkan Yardımcılığı, Tarsus Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeliği ve Şehitkerim ,Kızılmurat Vergi Dairelerinde Takdir Komisyonu üyeliğinin yanı sıra kısa adı TAROSK olan Tarsus Otomobil Sporları Klübünde yönetim kurulu üyeliği, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.
Recep Hüdayi Ünal 3 Nisan 2018 tarihinde yenilenen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 6.Meslek Grubu Komite  Başkanı olarak seçildi.
14 Mayıs 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluşunda yer aldı. 2004 yılında Çamlıyayla Belediye Başkan Aday Adayı ve 2007 yılında Mersin milletvekili Aday Adayı oldu.Yerel ve genel tüm seçimlerde aktif olarak çalıştı. Recep Hüdayi Ünal evli ve üç çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin