Tarsus Ticaret Borsası'ndan, 23 Nisan Kutlama Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılı münasebetiyle Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu kutla mesajı yayınladı.

19 Nisan 2019 Cuma, 16:36
Tarsus Ticaret Borsası'ndan, 23 Nisan Kutlama Mesajı
-

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılında yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Biliyoruz ki; geleceğin Türkiye’si çocuklarımızla daha aydınlık, daha mutlu, daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır."
Geleceğin teminatı çocuklara seslenen Başkan Murat Kaya, bu anlamlı günün, bu vatan toprakları uğruna canlarını feda eden aziz milletimizin gurur ve coşku günü olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği, umudu ve milletimizin yüreğidir. Bu yürekler barışın, sevginin kardeşliğin sembolleri ve temsilcileridir. Geleceğin Türkiye'sinin aydınlık yarınlarımızın güvencesi siz çocuklarımız hoşgörünüz ve iyi niyetiniz ile barışın temelini oluşturacaksınız.Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız.
Mesajının devamında ise ;
"Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Geleceğimiz adına en büyük emanetimiz olan çocuklarımıza refah dolu, özgür ve gelişmiş bir ekonomiye sahip güçlü bir Türkiye bırakabilmek en büyük hedefimizdir. Bu amaçla iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaktayız.
Henüz bir devlet olmadan meclisini açacak kadar yürekli ve cesaret sahibi , öngörülü olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla varlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ederek bağımsızlığına olan tutkusunu, umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte ortaya koymuştur.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, 23 Nisan’ı Yüce Türk milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor ,başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. " ifadelerine yer verdi.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Ekincioğlu mesajında , " Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünde özünü bulan bir milletin fertleri olarak en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza eden bu millet, kazandığı bağımsızlık zaferini çocuklarımıza emanet etmiştir. Dünyada benzeri bulunmayan bir anlayışla, iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan millî bayramımızın kutlandığı bugün millî iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde bir gücün tanınmadığı ilan edildiği gibi, Güçlü Türkiyenin aydınlık geleceğinin güvencesi olan en değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin, Türkiye'nin geleceğini şekillendireceklerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere aziz Milletimizin egemenliğini, hürriyetini sağlayan kahraman milletimin ,milli irademize zemin hazırlayan ilk meclisin tüm kurucu üyelerini , aziz şehitlerimizi saygı , minnet ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin