Tarsus Belediyesi Toplu Konut Projesinde Kuralar Engelli Vatandaşlar İçin Çekildi

Tarsus Belediyesi Toplu konut projesinde ilk kuralar projeye başvuran engelli vatandaşlar için çekildi.  Noter huzurunda yapılan kuralar sonucunda projeye başvuran vatandaşlardan asil ve yedek üyeler belirlendi.

07 Aralık 2018 Cuma, 14:44
Tarsus Belediyesi Toplu Konut Projesinde Kuralar Engelli Vatandaşlar İçin Çekildi
-

Kura çekiminde konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kuraya başvuran herkesi ev sahibi yapmak için çalışma yaptıklarını söyledi.
Başkan Can, “Engelli kuraya tabi olacak 112 üyemiz bulunmakta. Tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutluyorum. Sevgi çerçevesinde empati kurarsak engelli kardeşlerimizle bütünleşiriz. Bu dünya imtihan dünyası, Rabbim hepimizi bir şekilde imtihan ediyor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Toplu konutla ilgili bu güne kadar 1302 hemşerimiz Belediyemize müracaat etti. Biz de başvuran hemşerilerimiz içinde gazilerimizi bu kuraya tabi tutmadık. Müracaat eden 16 gazimize evlerini direk veriyoruz. Toplu konut için başvuran engelli vatandaşlarımız için de 1. Etapda yüzde 20 kontenjan ayırdık. Bugünkü çekilişle kuradan çıkanlar direk bizlerin üyesi olacak. Kalanlar içinse yarın yapacağımız kurada engelli hemşerilerimize ikinci bir şans daha vereceğiz. Kurada çıkmayanlar üzülmesin mart ayında 2. Etapla ilgili bir çekilişimiz daha olacak. Daha sonra 3.etap olacak. İnşallah başvuran herkesi ev sahibi yapacağız. Bizlere başvuru yapan 1302 kişi ev sahibi olana kadar toplu konut projesi devam edecek. 1. Etap çekilişinden sonra 2. ve 3. Etaplar olacak. Sizlerle ev yolculuğumuz ara ara bu çekilişlerle devam edecek. Sizler bize inanıp güvendiniz. Bizde sizin güveninize layık olmak adına hepinizi ev sahibi yapana kadar mücadele edeceğiz. Siz bize inandınız sizlere ev yapmak Tarsus Belediye Başkanı olarak Şevket Can’ın boynunun borcudur” dedi.
Noter huzurunda yapılan kura çekiminde konut çıkan kişilerin sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin