Tarsus Belediyesi Spor Sahaya İndi

Tarsus Belediyesi’nin Mersin Amatör Süper Ligi’nde mücadele verecek olan Tarsus Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

02 Ağustos 2018 Perşembe, 10:43
Tarsus Belediyesi Spor Sahaya İndi
-

Tarsus Belediyesi’nin Mersin Amatör Süper Ligi’nde mücadele verecek olan Tarsus Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
2018-2019 sezonunda Mersin Amatör Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Turkuaz-Beyazlı ekip, Faruk Sodan tesislerinde toplanarak, takımdan sorumlu antrenörü Murat Gündeş gözetiminde ilk çalışmasını yaptı.
Tarsus Belediyesi Spor Asbaşkanı Mehmet Bulut ile Futbol Şube Sorumlusu Dursun Uyan’ın da hazır bulunduğu yeni sezonun ilk çalışması öncesi Turkuaz-Beyazlı oyunculara konuşma yaparak “Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun. Allah sakatlık ve kaza bela vermesin. Mersin Amatör Süper Ligi’nde bu sezon mücadele vereceğiz. Bu lige yabancı değiliz. Bir kurum takımı olarak önce Tarsus’u ve daha sonra ise Tarsus belediye Başkanımız Şevket Can ile kulübümüzü temsil ettiğimizi unutmayalım. Oynadığımız futbol, sergilediğimiz centilmence tutum ve davranışlarla sizlerden örnek olmanızı istiyoruz. Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diliyoruz. Allah gönlünüze göre versin. Sizlere güveniyoruz” dediler.
Daha sonra söz alan Takım Sorumlusu Murat Gündeş ise, yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını, birlik, beraberlik içerisinde giydiğiniz formanın hakkını vereceğinizi, bulunduğunuz kulübü ise en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum şeklinde konuştu.
Amatör Süper Ligi’nin artık kolay bir lig olmadığını ve denk güçte ekiplerin yer aldığı, her takımın birbirini yenecek güce sahip olduğunu dikkat çeken Gündeş, şunları söyledi, “Burada herkes birbirini tanıyor. Çoğu kez sahada karşı karşıya geldi. Hepiniz Mersin Amatör Futbol Ligi’nin değerli oyuncularından birisiniz. Yalnız burası bir kurum takımı. Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can’ı ve Tarsus Belediyesi Spor’u temsil ediyoruz. Bu doğrultuda hem saha içerisinde hem saha dışında davranışlarımıza daha çok dikkat etmeliyiz. Zaten hepinizde karakterli ve ahlaklı birer oyuncularsınız. Yeni sezonumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Allah sakatlık, kaza ve bela vermesin” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Turkuaz-Beyazlı ekip oyuncuları, yeni sezonun ilk çalışmasını 10 dakikalık düşük tempoda koşu ile başladı. Daha sonra kısa alanda topla çalışma yapan oyuncular, ilk günkü çalışmasını yine düşük tempo koşusu ile tamamladı.
Bu arada Tarsus Belediyesi Spor geçtiğimiz sezon Mersin Amatör Büyükler Ligi Klasman Grubundan lider ve şampiyon olarak Amatör Büyükler Ligi Play-Off Yükselme grubuna çıkmıştı. Turkuaz-Beyazlılar, Klasman grubundaki başarısını Amatör Büyükler Ligi Play-Off Yükselme Grubunda da sürdürerek, Amatör Süper Ligi’ne lider ve şampiyon olarak yükselmişti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin