Tarsus Belediye Başkanı Can, Hizmet Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmette sınır tanımadıklarını, işlerinin belediyecilik olduğunu söyledi. Tekbaraka mevkiinde yapılan Hizmet Bilgilendirme Toplantısında Topçu, Tepeçaylak, Muratlı-Kütüklü, Kumdere, İncirgediği ve Özlüce Mahallelerini kapsadı.

10 Aralık 2018 Pazartesi, 12:16
G: 10.12.2018 - 12:24
Tarsus Belediye Başkanı Can, Hizmet Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor
-

Yoğun katılımın olduğu Tekbaraka Mevkiinde Belediye Başkanı Şevket Can, alkışlarla karşılandı.
Göreve geldikleri günden bu yana Tarsus Belediyesi olarak 51 hizmeti açmanın mutluluğunu hemşehrileriyle birlikte yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattı.
Başkan Can, “Köylerimiz mahallelerimiz Tarsus Belediyesi sadece hizmet yapmıyoruz. Bizler aynı zamanda bayrağını, vatanını, dinini, imanını seven insanların sayısını arttırıyoruz. Bizleri sadece belediye başkanı olarak görmeyin. Biz 336 bin insanımızın burnunun dahi kanamaması için mücadele ediyoruz. Yarınlar için, çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz. Projelerimizi de buna göre geliştiriyoruz. Çünkü bizler birliğin adresiyiz. Çünkü bizler hizmetin adresiyiz. Çünkü bizler kardeşliğin adresiyiz. Huzurun adresiyiz. Güvenin adresiyiz. Tarsus Belediyesi amatörlere teslim edilemez. Belediyecilik tecrübesi olmayanlara teslim edilemez. Zaten bu insanlara baktığımız zaman, Tarsus’ta beni şu köye götür desek, köyün yolunu bilmez, mahalleyi bilmez, Belediyenin bütçesini bilmez, Belediyede ne yapılıyor bunları da bilmez. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın. Burada çoğunuz çiftçisiniz. Tarlaya ne gübre atılacak hepiniz bilirsiniz. Tarlaya ne ilaç atılacak hepiniz bilirsiniz. En iyi bilen sizlersiniz. Bizimde en iyi bildiğimiz iş belediyecilik. Bizde bu işin mutfağından geliyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğunu mutluluk olarak görüyoruz. Çünkü biz ayrım yapmadık, ayırmadık. Rabbimin rızasını kazanmak için sizlere hizmet ettik” dedi.
Tarsus’a yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şevket Can’ı tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, üretken belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Tuna, daha sonra yaptığı ve yapacağı hizmetlerden bahsetti.
Toplantı sonunda Başkan Can ve Başkan Tuna mahalledeki vatandaşlara şemsiye, çocuklara futbol topu hediye etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin