Tarsus Atalar Mahallesinde Sosyal Tesis, Düğün Salonu Ve Park Açılışı Gerçekleşecek

Tarsus Belediyesi, yeni yılda da açılışlarına devam ediyor. Tarsus Belediyesi 2019 yılında da hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

02 Ocak 2019 Çarşamba, 10:58
G: 02.01.2019 - 11:02
Tarsus Atalar Mahallesinde Sosyal Tesis, Düğün Salonu Ve Park Açılışı Gerçekleşecek
-

Belediye tarafından Atalar Mahallesinde restorasyon çalışması yapılarak sosyal tesise dönüştürülen ‘İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı Hizmete açılıyor.
Üretken belediyeciliği en iyi şekilde uygulayan belediyelerden biri tanesi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları birçok hizmet ve açılışlarla bunu kanıtladıklarını söyledi.
55’nci açılışlarını yapacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Hizmetlerimize ve açılışlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kapanan 5 belde belediye binamızın restorasyon çalışmalarını yaparak sosyal tesis haline dönüştürdük ve birer birer açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Atalar mahallemizde bunlardan bir tanesi eski belediye binamızı sosyal tesis haline dönüştürdük ve 3 Ocak 2018 Perşembe günü açılışını gerçekleştireceğiz. Tesisimizin içerisinde kütüphane, okuma salonu, bilgisayar odası, dikiş atölyesi, yabancı dil sınıfı, düğün salonu ve çocuk parkı mevcut. Şimdiden Tarsus’umuza ve mahalledeki hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can, 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 15.30’da Atalar mahallesinde açılışını gerçekleştirecekleri ‘İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı’ açılışına bütün vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin