Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama

CHP'nin Mersin Silifke İlçesi Narlıkuyu Mahallesindeki Seçim Ofisinin açılışı gerçekleştirildi

21 Şubat 2019 Perşembe, 18:36
G: 21.02.2019 - 19:21
Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama
-

Kendisinikarşılayanve ziyaretimiting havasına çeviren kalabalığa seslenen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Narlıkuyulular bu işi çoktan bitirmiş, el birliğiyle gönül birliğiyle başkanlarına sahip çıkıyorlar dedi.
Başkan adayları, "bizlerde sizlerin desteğiyle hem Silifke hem de Büyükşehir Belediyesini alarak sizlerin bu coşkusuna ve sevincine sahip çıkacağız. Sizlerin teveccühü ile hem Mersin’i hem de Silifke’mizi daha güzel yerlere taşıyacağımızı taahhüt ediyoruz." dediler.
Başkan Mustafa Turgut, açılış kurdelesini CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, eski belediye başkanları,Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlarla birlikte kesti.
CHP HEYETİ NARLIKUYU’DA COŞKUYLA KARŞILANDI
Açılışta konuşan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, "2014 yılında burada olağanüstü bir kalabalıkla seçim ofisi açılışımızı yapmıştık. O zaman da bize sahip çıktınız. Şimdi de görüyorum ki muhteşem bir coşkuyla ve ilgiyle bizleri karşılıyorsunuz. Sizlere her zaman hizmet etmekten, sizlerle her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Biz tabii ki Silifke’de ve tüm mahallerimizde iyi işler yapmak için yola çıktık. 2014 yılından buyana kent merkezimiz ve 88 mahallemize imkânlarımız ölçüsünde birçok yenilik ve hizmet kazandırdık.
Narlıkuyu Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.
Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. İkinci dönemde inşallah daha güzel daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizi de alarak Silifke’mizi daha yaşanılır, daha modern bir kent haline getireceğiz’ dedi.
SEÇER: ‘TEŞEKKÜRLER NARLIKUYU, TEŞEKKÜRLER YÖRÜK KARDEŞLERİM’
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Narlıkuyu Mahallesi seçim ofisinin hayırlı olmasını dilerken, "Siyasi hayatımızda hep halkımız için çalıştık. Ranta değil hizmete dönük çalışma yaptık. Sizlerin de desteğiyle Mustafa Turgut başkanımızla birlikte bu göreve geldiğimizde Silifke’ye güzel hizmetler vereceğiz. İmar planını en doğru ve halkımızın yararına tamamlayacağız. Silifke’nin ve Narlıkuyu Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bunun için çözüm projelerimiz hazır" diye konuştu.
CHP İlçe Başkanı Sungur’dan Narlıkuyululara Teşekkür
CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmet verdiği ilçelerde modern kentler kurduk ve insanların ötekileştirilmediği bir anlayışı hâkim kıldık. Biz Büyükşehir Belediyesi'ni de alarak bu güzel kentimizde vatandaşlarımızın modern hizmet aldığı, huzur içinde yaşadığı, birbirine kinle nefretle değil sevgi ve saygı ile bakabildiği yönetimleri oluşturmak istiyoruz. Bunun için Silifke’de ve Büyükşehir'de hepinizin desteğini bekliyoruz. Destekleri için tüm Narlıkuyulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.
Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama
Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama
Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama
Silifke'de CHP Büyükşehir Adayı Seçer ve İlçe Belediye Başkan Adayı Turgut’a Miting Gibi Karşılama

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin