Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Eden Başkan Can, Her Köyde Yoğun İlgi Görüyor

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

18 Şubat 2019 Pazartesi, 09:56
Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Eden Başkan Can, Her Köyde Yoğun İlgi Görüyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in de katıldığı Cırbıklar, Aladağ, İncirgediği, Kumdere, Topçu, Muratlı, Karayayla ve Camilimanda mahallelerinde coşkuyla kurbanlar kesilerek karşılanan Cumhur İttifakı adayı Şevket Can partili partisiz tüm oylara talip olduğunun altını çizdi.
BAŞKAN CAN, “HUZUR VE KARDEŞLİK ORTAMININ GARANTİSİYİZ”
Başkan Can, “Bizim işimiz mesleğimiz belediyecilik. Bizler Cumhur İttifakının adayıyız. 31 Mart’ta sandığa gittiğimizde 3 pusula olacak. Birinci pusula belediye meclis üyeliği, ikinci pusula Tarsus Belediye Başkanlığı, üçüncü pusula Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı. 3 pusula dada 3 hilal’e mührünüzü basacaksınız. 336 bin insanımıza ayrım yapmadan hizmet ettik. 31 Mart'ta partili partisiz tüm oylara talibim. Gün birlik günüdür. Gün beraberlik günüdür. Gün vatanımıza, memleketimize, bayrağımıza sahip çıkma günüdür. Bu seçimi sadece bir belediye seçimi olarak düşünmeyin. Çocuklarımızın yarınları için, ülkemizin geleceği için bir seçim. Şehrimizde güzel bir ortamımız var. Huzurumuz var. Kardeşliğimiz var. Bizler bu huzur ve kardeşlik ortamının garantisiyiz. Bizler inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Hamit Tuna beyle birlikte Tarsus’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler Cumhur İttifakı adayları olarak önümüzdeki dönemde iktidarın gücünü de kullanarak Tarsus’u daha güzel yerlere getireceğiz. Hem ekonomik olarak hem de istihdam olarak Tarsus’un çok önünü açacağız. Rabbim şehrimizde ve ülkemizde birliğimizi, beraberliğimizi bozdurmasın. Rabbim ülkemize kimsenin burnu kanamadan huzurlu bir ortamda seçim süreci nasip etsin” dedi.
Cumhur İttifakı adaylarının Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 13 ilçede zaferle çıkacağını söyleyen Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 31 Mart'ta zaferle çıkacaklarını belirtti.
Şimşek, “Şevket Can bey bugün hem Milliyetçi Hareket Partisinin adayı, Hem de AK Partinin adayıdır. Yani Cumhur ittifakının adayıdır. Aynı Şekilde Hamit Tuna bey’de öyle. Biz bu ittifakı milletinin gözünün önünde yapıyoruz. Gizli kapaklı bir şey yapmıyoruz. Gözünüzü açın Tarsus’un ve Mersin’in birlik ve beraberliğine sahip çıkın. Hizmet konusunda zaten belediyelerimiz Allah’ın izniyle üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar” şeklinde konuştu.
Gittiği her köyde alkışlar eşliğinde kurbanlar kesilerek karşılanan Başkan Can, hemşehrilerine sıcak ve yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Eden Başkan Can, Her Köyde Yoğun İlgi Görüyor
Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Eden Başkan Can, Her Köyde Yoğun İlgi Görüyor

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin