Sanatçılardan Yeni Yıl Mesajları Geldi

Birçok sanatçıdan yeni yıl mesajı geldi. İşte detaylar...

31 Aralık 2016 Cumartesi, 21:47
Sanatçılardan Yeni Yıl Mesajları Geldi
-

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, yaptığı yazılı açıklamada, "Acılarımız  hala içimizde, şehitlerimizi anarak, terörü lanetleyerek geçti 2016 yılı. Yeni  yılda barış, huzur, sevgi diliyorum. Acı haberlerin olmadığı, gencecik  çocuklarımızı yitirmediğimiz, annelerin ağlamadığı bir yıl diliyorum. Kendim için  sağlık ve huzurdan başka bir şey istemek gelmiyor içimden. Ülkemi çok seviyorum  ve güzel ülkem için mutlu, aydınlık günler diliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Sinema sanatçılarından Fatma Girik, "Memleketime şehit değil, huzur  gelmesini diliyorum." derken, Filiz Akın "Ülkemde acıların yaşanmadığı, barış,  huzur, birliktelik duygusuyla birbirimizi kucakladığımız bir yıl olmasını  dilerim." temennisinde bulundu.
 
Sanatçı Nilüfer, her şeyden önce Türkiye ve dünya için barış  istediğini belirterek, şunları kaydetti:
 "Barış geldiği zaman huzur da gelir diye düşünüyorum. Sevgi, saygı,  bolluk, bereket istiyorum. Kim istemiyor ki? 2017 yılında, ülkem için yeni bir  başlangıç, güzelliklerle, iyiliklerle dolu bir başlangıç hayal ediyorum.  Sabahları kalktığımızda keyifle şarkıları mırıldandığımız günlere günaydın demek  istiyorum."
 
Oyuncu Şevket Çapkınoğlu, barış, huzur ve sevgi dolu bir yıl dileğinde  bulunarak, duygularını "Dilerim 2017 yılı hem Türkiye'de hem de dünyanın her  köşesinde barış, huzur ve mutluluğun hakim olduğu, yalnızca mutlulukların  paylaşıldığı, her yerde sanatın konuşulduğu bir yıl olur." sözleriyle aktardı.
 
Oyuncu Ufuk Bayraktar da yeni yıl için şunları ifade etti:
 
"Sevginin göğe yükseldiği, silah seslerinin susup çocuk seslerinin  yankılandığı, açlığın minimuma indiği, nefret yerine sevgi tohumlarının ekildiği,  nerede ve nasıl olursa olsun, bütün zulümlerin son bulduğu, barışın, iyiliğin ve  huzurun hakim olduğu bir dünya ve birliği, beraberliği, ahlakı ve başarılarıyla  tüm dünyaya örnek olacak bir ülke ülke olmayı, canım ülkem adına diliyorum."
 
Şarkıcı Ferhat Göçer, önce sağlık ve sonra da huzur istediğini  aktararak, "Müzikte tüm sevenlerimin kalbine tek tek dokunabilmeyi, duygularına  tercüman olabilmeyi diliyorum. Türkiye ve dünya için de sevginin, barışın,  birliğin, beraberliğin, paylaşma duygusunun ve dostluğun artarak çoğalmasını  yürekten istiyorum." ifadelerini kullandı.




gazetevatan

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin