Polis Mezitli’de Suçlulara Göz Açtırmadı

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından asayiş ve huzurun devamlılığı için  yürütülen bir dizi çalışmalar neticesinde suçlulara göz açtırmadı.

07 Ocak 2019 Pazartesi, 13:37
G: 07.01.2019 - 13:49
Polis Mezitli’de Suçlulara Göz Açtırmadı
-

Yapılan çalışmalara ilişkin gönderilen bilgilendirme bülteninde şu bilgilere yer verildi;
06 Aralık 2018 günü Menderes Mahallesi Turunç Caddesinde bulunan bir sitede; 150 gr Esrar,1 gr Metamfetamin ile maddenin içiminde kullanılan düzenekler ele geçirildi; Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu olayın Şüphelisi B.T. yakalanarak Adli mercilere sevk edildi.
07 Aralık 2018 günü Demirtaş Mahallesi 77101 Sokak içerisinde bulunan bir evde yapılan çalışmada; 200 gr Skunk (sıkıştırılmış esrar) maddesi bir adet tabanca ve mühimmatı ele geçirildi. Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu olayın Şüphelileri S.A. isimli şahıs bahse konu suç unsuru malzemeler ile birlikte Adli mercilere sevk edildi.
09-11 ve 28 Aralık 2018 günleri çeşitli adreslerde; 97500 gr tütün ve 1580 adet sarılmış makaron sigara ve 1280 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu olayın Şüphelileri; S.K.- İ.Y. isimli şahıslar gerekli işlemler yapıldı.
13 Aralık 2018 günü Mezitli Jandarma sorumluluk alanında daha önce gerçekleşen zirai ilaç lamada kullanılan 5 adet zirai ilaçlama aracı ele geçirilmiş, tanker hırsız lığı olaylarının şüphelileri; M.D.-B.D. isimli şahıslar gerekli işlemler için adli mercilere sevk edilerek, ele geçirilen zirai ilaç tankerleri ise sahiplerine teslim edildi.
21.23 Aralık 2018 günü Mezitli'de; yılbaşı öncesinde kaçak içki satışlarını engellemeye yönelik yapılan çalışmalarda; çok sayıda (90 lt viski) satışa sunulmak üzere ayrıca kaçak içki ve boş şişeleri ele geçirildi. Olayların failleri V.K.- B.M. isimli şahıslar suç unsuru malzemeler ile birlikte Polisler tarafından adli mercilere sevk edildi.
Kaçak İçki
25 Aralık 2018 günü Mezitli İlçe Tarım görevlileri ile birlikte kentte bulunan tekel büfelerine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde işyeri sahibi Y.A. isimli şahıstan taşıma ve bulundurma ruhsatı olmayan tabanca ele geçirilip, şahsa ilgili madde gereğince işlemler yapıldı.
Ruhsatsız Tabanca
25 Aralık 2018 günü Menderes Mahallesi Şehit Fatih Soydan Caddesi üzerinde bulunan bir site içerisinde; 1 Kg Esrar, poşet içerisinde 18 adet içimlik esrar, 16 gr Hint keneviri tohumu A.K. isimli şahıstan ele geçirildi. Şahıs gerekli işlemler için Adli mercilere sevk edilerek tutuklandı.
Mersin Esrar maddesi Yakalandı
26 Aralık 2018 günü GMK Bulvarı üzeri Maviyelken Sitesinde gerçekleşen cinayet olayının zanlısı Y.G. isimli şahış ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak tutuklanmak üzere adli mercilere sevk edildi.
Mersin Mezitli'de Cinayet
27 Aralık 2018 günü İstiklal Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde M.B. isimli şahıstan taşıma ruhsatı olmayan silah ele geçirildi. Şahsa gerekli işlemler yapıldı.
Ruhsatsız Tabanca
29 Aralık 2018 günü Çamlıca Mahallesi 38313 Sokak ve Merkez Mahallesi 52007 Sokak üzerinde bulunan iki ayrı adreste T.G.ve U.A isimli şahıslardan ele geçirilen; 20-25 gr civarında Hint Keneviri Tohumu, gazete kağıdına sarılmış 7 adet içimlik Esrar ve bahse konu şahıslar gerekli işlimler için adli mercilere sevk edildi.
Esrar maddesi
31 Aralık 2018 günü ihbar üzerine Polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde M.K. adına düzenmiş sahte kimlik taşıyan M.T. isimli Tasarlayarak Adam Öldürme ve 6 ayrı suçtan aranması olan şahıs tarafımızdan yakalanarak gerekli işlemler için tutuklanmak üzere Adli mercilere sevk edilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin