Mükerrem Tollu Eczacılar İle Buluştu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Mersin Eczacılar Odası Erdemli Temsilciliği’nde eczacılar ile bir araya gelerek isteklerini ve şikâyetlerini dinledi.

11 Ocak 2019 Cuma, 16:11
Mükerrem Tollu Eczacılar İle Buluştu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
“Mersin’in En Hızlı Büyüyen Kenti Erdemli”
Toplumun önde gelen aydın insanlarısınız, sizlerin fikirlerini ve düşüncelerini almak bizler için önemli diyerek söze başlayan Tollu, sorulan sorulara cevap verdi. Mükerrem Tollu “ Mersin’in en hızlı büyüyen kenti Erdemli. Elbette eksikliklerimiz bulunmakta fakat biz elimizden geldiğince, en hızlı şekilde sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz.” dedi. Erdemli’nin turizm, tarım ve sanayi gibi birçok farklı sektörde gelişebileceğinin altını çizen Tollu, bu gibi yatırımların çoğalması için bazı şeylerin değişmesi gerektiğine dikkat çekerek “ Turizmin gelişmesi için öncelikle havalimanının yapılması ve yolların değişmesi şart. Ulaşım ne kadar kolay olursa, insanlar o kadar fazla ziyarette bulunur. Eskiden kokudan durulmayan denizimiz, şimdi mavi bayraklı. Biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Erdemli Yatırımlarla Birlikte Büyüyecek
Erdemli ’ye yapılan yatırımlardan memnun olduklarını belirten Oda Başkanı Samet Yörük, çok fazla eczacılık fakültesi olmasından kaynaklı Erdemli ‘de bile gereğinden fazla eczane açılmasının olumsuzluğundan söz etti. Mükerrem Tollu yapılacak olan yatırımlarla birlikte, Erdemli ‘de kalkınmanın sağlanacağından bahsetti. “Örneğin; 2019 senesi içerisinde doğalgaz çalışmaları başlayacak. Doğalgaz ile birlikte sadece yazları Erdemli ’de bulunan birçok insanın kışın da ilçede kalacak ve bu sayede yatırım artacak. Gelişen ve büyüyen Erdemli ‘de bu tarz sorunları daha az yaşayacağız” diye ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin