Mohikanlar’dan Mersin’e 3 Altın Madalya

Birincilikle kente altın madalya ve kupa ile döndüler.

11 Nisan 2019 Perşembe, 23:32
Mohikanlar’dan Mersin’e 3 Altın Madalya
-

Antalya’da 5-7 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 70 ülkeden 3 bin beşyüz sporcunun katılım gösterdiği 4. Uluslar arası Açık Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Mersin’i temsil eden Mohikan Spor Klübü sporcuları Savaş Yüksel, Batuhan Bayram Demir ve Ali Ataberk Gürbüzcan kilolarında elde ettikleri birincilikle kente altın madalya ve kupa ile döndüler.
Mersin Mohikan Spor Kulübü’nün milli antrenörleri Salih Erden ve Kahraman Vangölü gözetiminde şampiyonaya özenle hazırlanan Savaş Yüksel, Batuhan Bayram Demir ve Ali Ataberk Gürbüzcan; Antalya Kervansaray Otel’de 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada altın madalyaya ulaşan isim oldular.
Milli Antrenör Salih Erden ve Kahraman Vangölü, yaptıkları açıklamada Antalya’da 5-7 Nisan tarihleri arasında 70 ülkeden 3 bin beşyüz sporcunun katılımıyla gerçekleşen 4. Uluslar arası Açık Kick Boks şampiyonasına kulüp adına beş sporcuyla katıldıklarını; bunlardan üçünün elde ettiği birincilikle kentimize altın madalya ile döndüğünü, iki sporcunun ise bronz madalya aldığını ifade ettiler.
Mohikan Spor Klübü adına katıldıkları şampiyonada Savaş Yüksel 60 kiloda; Ali Ataberk Gündüzcan 54 kiloda ; Batuhan Bayram Demir ise 81 kiloda birincilik elde ederek Mersin’e altın madalya ile döndüler. Sporcular ilk kez katıldıkları bir şampiyonada kentimizin sporda tanıtımı adına büyük bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, kendilerini bu turnuvaya hazırlayan antrenörlerine teşekkür ettiler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin