MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Hedefine Adım Adım İlerliyor

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanıyor.

04 Kasım 2018 Pazar, 17:18
G: 05.11.2018 - 09:14
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Hedefine Adım Adım İlerliyor
-

İl ve İlçe Teşkilatlarıyla birlikte el ele ve kol kola hareket eden ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle 2 ay öncesinde sahaya inerek çalışmalarına başlayan Başkan Hamit Tuna; gittiği her ilçe, mahalle ve STK ziyaretlerinde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılanıyor.
Gözne Mahallesi’nde ikamet eden Yörüklerle,Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar İlçelerine bağlı Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus’a da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, hemşehrileriyle buluştu.
Başkan Tuna’nın Tarsus ziyaretlerinde;MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Emre Bircan, TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı Abdullah Seki de hazır bulundu.
“Bizim iş bitirme belgemiz, Toroslar’da yapmış olduğumuz projelerimizdir” diyen Başkan Hamit Tuna; “Biz çalışmadan yılmayız, yorulmayız ve üretiriz. Toroslar’da da koskocaman bir aile olduk. Biz bu özelliğimizi ve güzelliğimizi bir milyon 753 bin insanın yaşadığı Mersinimize yansıtmak istiyoruz” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın; Kaleburcu, Belen ve Esenler Mahallelerinde düzenlediği hizmet bilgilendirme toplantılarına katılan ve Pirömerli Mahallesi’nde de kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tuna, Toroslar’da 15 yıllık Belediye Başkanlığı görevinde yaptığı hizmetlerini anlattı ve Mersin için düşündükleri projelerine değindi.
Kendilerini yoğun sevgiyle karşılayan Tarsuslu hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Tuna; “Belediyecilik gerçekten vicdani bir mesele. Yapılan bir projenin karşılığında o bölgede yaşayan insanların teşekkür etmesi, gurur duyması ve Allah razı olsun demesi bizler için yeter. Bu bizlerin çalışma şevkini daha da arttırmaktadır” dedi.
MHP’li Belediye Başkanlarının sürekli üreten ve olduğu yeri işaretleyip yeni ufuklar çizen yöneticiler olduğuna dikkat çeken Başkan Tuna, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı da Tarsus’a kazandırdığı önemli ve doğru hizmetlerinden dolayı tebrik ederek; “Allah nasip ederse, bu bilgi birikimimiz, belediyecilik tecrübemiz, millet ortalaması hayatımızla ve Genel Merkezimizin vermiş olduğu bu görev, misyon ve yetkiyle halkımızın huzurundayız. Çıktık bir sefere. Zafer Allah’ın takdiridir. Bu kenti biliyoruz. Bu kentte yaşan çocuklarımızın, gençlerimizin, engellilerimizin, yaşlılarımızın ve birçok etnik kökende olan insanlarımızın problemlerini biliyoruz. Çözüm önerilerini Toroslar’da yaptık ve sonuçlandırdık. Toroslar bizi ailesi olarak gördü ve görmeye devam ediyor. Bu anlayışla bu şehri yönetmeye talibiz. Tarsus’ta Şevket Başkanımızı ve büyük bütçelere sahip Mersin’de de bizi yetkilendirir ve seçerseniz söz veriyoruz bu köylerin doğallığını bozmadan nasıl yaşam kalitelerini yükselttiğimize hep birlikte şahit olacaksınız” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da Başkan Tuna’yı Tarsus’ta ağırlamaktan büyük şeref duyduklarını belirterek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
Başkan Tuna, bir başka günde Tarsus’ta gerçekleştirdiği STK ve kurum ziyaretlerini;Şoförler ve Otomobilciler Odası, Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi, Madeni Sanatkârlar Odası, Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gazeteciler Cemiyeti, Tarsus Basın Mensupları Derneği, Mobilyacılar ve Marangozlar Odası, Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesi’ne yaparak, STK temsilcileri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Tarsus’ta esnafı da gezerek, hayırlı işler temennisinde bulunan ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Tuna, daha sonra Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin