Mezitli’de Yağmursuyu Çalışması Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel caddesi mevkiinde vatandaşlarımızın yağan yağmurlarla meydana gelen sorunlara geçit vermemek için yürütülen yağmursuyu hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

17 Haziran 2018 Pazar, 19:57
Mezitli’de Yağmursuyu Çalışması Tamamlandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;  Cengiz Topel Caddesindeki yağışlı zamanlarda oluşan olumsuz koşulların engellenmesi öngörülen çalışmalarda 1.25 metre x 1.25 metre ebatında yerinde döküm kutu menfez imalatı ile 1200 milimetre çapında 855 metre betonarme boru döşenmiş olup, muhtelif yerlere ızgaralar konulmuştur. Yağmursuyu hattı ile toplanacak suların Mezitli sahilindeki denize deşarj edilmesi sağlanmıştır. Döşenen yağmursuyu hattı sayesinde Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesindeki Cengiz Topel Caddesindeki yağmursuyu sorununa kalıcı çözüm üretildi.
 
Mahallesinde yağmursuyu hattı yapımından memnuniyetini dile getiren Viranşehir Mahalle Muhtarı Sinan Örüng, "Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve MESKİ'nin bizlere daha sağlıklı alt yapıya kavuşturma için gösterdiği çaba ve çalışmayı takdir ediyoruz. Yapılan yağmursuyu hattı çalışması Viranşehir için çok önemli bir hizmettir. Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri nedeniyle caddemizde trafik tıkanmakta insanlarımız karşı karşıya geçmekte zorlanmaktaydı. Yapılan yağmursuyu hattı çalışmasıyla artık bu sorunlardan kurtulduk. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a, MESKİ Genel Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.
 
MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başlayan yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının tamamlanması ile Mersin genelinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle vatandaşlarımızın yıllardır yaşadıkları yağmursuyu sorunlarına son verdik. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin modern bir alt yapıya kavuşması ve şehrimizdeki mevcut yağmursuyu ağımızı genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın liderliğinde Mersin genelinde yağmursuyu sorunlarına geçit vermemek için projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bu noktadan hareketle Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başladığımız yağmursuyu hattı döşeme çalışmamızı tamamlayarak bu bölgelerdeki vatandaşlarımızın yağmursuyu sorunu çözüme kavuşturulmuş oldu. ” denildi 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin