Meteoroloji Mersin'i Uyardı! Mersin'de 25 Aralık Salı, 26 Aralık Çarşamba, 27 Aralık Perşembe ve 28 Aralık Cuma Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji'den flaş uyarı...

24 Aralık 2018 Pazartesi, 20:41
Meteoroloji Mersin'i Uyardı! Mersin'de 25 Aralık Salı, 26 Aralık Çarşamba, 27 Aralık Perşembe ve 28 Aralık Cuma Hava Nasıl Olacak?
-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Mersin kent geneli soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.
Alınan bilgiye göre Salı akşamı başlayacak olan yağışlar bölge genelinde etkili olacak ve çarşamba öğleye kadar zaman zaman kuvvetli şekilde devam edecek. Bu yağışların 1400/1500 rakım üzerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Çarşamba gecesi ve Perşembe sabahı da hafif yağış geçişleri beklenirken yağışlar bu kez 800-1000 rakıma kadar karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Meteoroloji yetkilileri yağışların hafif olacağını ifade ederken 1000 rakıma kadar beyaz örtünün etkili olabileceğini öngörüyor.
Mersin’in batı ilçeleri arasında yer alan Aydıncık, Silifke ve Gülnar bölgesinde Perşembe ve Cuma günleri fırtına şeklinde poyraz beklenirken, kent genelinde hava sıcaklıklarının aynı günlerde gece saatlerinde 3-4 derecelere kadar düşeceği belirtildi.
METEOROLOJİ UYARDI
Yapılan son meteorolojik uyarıda ise; ‘’ son değerlendirmelere göre; 25.12.2018 Salı günü öğle saatleri ile gece saatleri arasında Muğla’da; Salı günü öğle saatleri ile Çarşamba sabah saatleri arasında Antalya’nın doğu ilçelerinde; Salı günü akşam saatleri ile Çarşamba sabah saatleri arasında Mersin’in Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’’ denildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin