MESKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü birimler arası futbol turnuvası başladı. 

15 Şubat 2018 Perşembe, 00:24
MESKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı
-

MESKİ Genel Müdürlüğü turnuva 14 Şubat -21 Mart 2018 tarihleri arasında sürecek turnuvada 16 takım mücadele edecek. 
MESKİ Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası, 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 14:30’de Mersinli Ahmet Standında, aynı saatte 1. Hukuk Müşavirliği - Yatırım ile Plan Dairesi Başkanlığı ile  Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı – Plan Proje Dairesi Başkanlığı  açılış maçları ile başladı. Grup usulü yapılacak turnuva A, B, C ve D olmak üzere toplam 4 gruptan oluşuyor ve gruplarda dörder takım yer alıyor. Turnuvaya Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Plan Proje Dairesi Başkanlığı, Arıtma Tesisi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Makine İkmal ve Tesisleri Dairesi Başkanlığı ve 1. Hukuk Müşavirliği birimlerinin oluşturduğu 16 takım 219 sporcu katılıyor. İlgi ve katılımın büyük olduğu turnuvada, personeller dostluk ve centilmenlik içerisinde iş stresinden uzak moral ve motivasyon kazanarak birbirleriyle de kaynaşma imkanı yakalayacak. 
‘Kupa ve madalya kazanacak’ 
Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuva, lig usulü olarak başlayıp, gruplarında ilk ikiye giren takımların bir üst eleme grubunda çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla son bulacak. Turnuvada ilk dörte giren takımlara kupa ve madalya hediye edilecek. Ayrıca en centilmen takım ödülü (kart sayısına göre), en iyi kaleci ile gol kralı ödülü de verilecek. Turnuvanın final karşılaşması ise 21 Martta oynanacak. 
MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Birimler arası futbol turnuvasıyla, MESKİ olarak büyük bir aile olduğumuzu göstermek, birimler arası kaynaşmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve yoğun mesailerin arasında bir araya gelerek spor yapma fırsatı bulmayı amaçlıyoruz.” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin