Mersin'de Yapılacak Etkinlik Türkiye'de Bir İlk Olacak

Toroslar Belediyesi'nden büyük başarı...

16 Mayıs 2018 Çarşamba, 16:31
Mersin'de Yapılacak Etkinlik Türkiye'de Bir İlk Olacak
-

Toroslar Belediyesi, Türkiye’de ilk kez Mersin’de gerçekleştirilecek Stunt (Motosiklet Akrobasi) Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında; Gençlik Spor Bakanlığı, Toroslar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Motosiklet Spor Kulübü organizasyonunda yapılacak Türkiye Stunt (Akrobasi) Şampiyonası;  19 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek.

Mersin de ve Türkiye de ilk olması nedeniyle Türkiye genelinden toplam 17 sporcunun katılacağı şampiyona;  motosiklet kazasında hayatını kaybeden sporcular Yunus Emre ve Abidin Gül anısına gerçekleştirilecek.

Yarışma,  Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından görevlendirilen jürinin puanlama sistemine göre ilerleyecek. Şampiyonada başarı gösteren ilk üç sporcuya ; 5 bin TL, 3 bin TL ve bin TL para ödülü verilecek. Sporcuların ve etkinliğin tanıtım lansmanı ise; 18 Mayıs Cuma günü 18.00 ile 19.00 saatleri arasında Mersin KİPA AVM de yapılacak.

19 Mayıs Cumartesi günü saat: 09.00’da  Tevfik Sırır Gür Stadı önünden Bayrak korteji ile başlayacak programın açılışı saat:11.00’de Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.Şampiyona; 20 Mayıs Pazar günü 11.00 ile 19.00 saatleri arasında Çeyrek Final, Yarı Final ve Final müsabakalarının ardından ödül töreni ile son bulacak.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye’de ilk kez organize edilen ve Ülkemizin çeşitli illerinden gelecek sporcuları buluşturacak şampiyonaya Toroslar’da ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, tüm sporseverleri bu hafta sonu düzenleyecekleri organizasyona davet etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tarsus İlçesinde Devrilen Traktörün Altında Kalan Hüseyin Palas Hayatını Kaybetti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Akdeniz Bölgesi İçin Uyarı Yaptı, Bu Gece Yağışın Mersin’de de Etkisini Göstermesi Bekleniyor
Mersin’de İnşaat Alanındaki Boş Çukura Düşen İşçiyi Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Mersin Büyükşehir, Kadın Ve Çocukların Sosyal Gelişimlerini Desteklemeyi Sürdürüyor, Kadınlar Hem Yeteneklerini Keşfediyor Hem De Öz Gelişimlerine Katkı Sunuyor
Mersin Büyükşehir’den Nacarlı’da 600 Metrelik Yol Yapım Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gaziantep'te ‘23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’nde Yer Aldı
Tarsus Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Şehrin Dört Bir Yanında Parklarda Çalışmalar Devam Ediyor
Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eksl. Ricardas Degutis Ve Beraberindeki Heyet Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Degutıs İle Bir Araya Geldi
Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Mersin Haber ,Mersin