Mersin'de Okullar Yenileniyor, Erdemli Gülümsüyor. Erdemli Belediyesinden Eğitime Destek

Erdemli Belediyesi ilçede bulunan okullara hizmet götürmeye devam ediyor.  Okulların boya- badana ihtiyaçlarını titizlikle karşılayan Erdemli Belediyesi, son olarak Türbe ilk ve orta okulunu boyama çalışmalarını tamamladı.

14 Kasım 2018 Çarşamba, 07:43
Mersin'de Okullar Yenileniyor, Erdemli Gülümsüyor. Erdemli Belediyesinden Eğitime Destek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Hizmetleriyle eğitime her zaman öncelik verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Eğitim olmadan toplum adına hedeflenen hiçbir gelişme beklenildiği noktaya ulaşamaz, bu sebeple eğitim kurumlarına hizmette her zaman öncelik veriyoruz.” şeklinde konuştu.
Erdemli Belediyesi, Türbe ilk ve orta okulu boya-badana ve tadilat işlerini tamamladı. İlçenin tamamında bulunan okullara hizmet götüren belediye ekipleri, yoğun bir çalışmanın ardından el değmemiş eğitim kurumu bırakmadı. Çalışmalarını sadece boya ve badana işleriyle sınırlandırmayan ekipler, eğitim kurumlarının yol ve park düzenlemelerini de gerçekleştirdi.
Belediye ekiplerinin, okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda bu hizmetleri gerçekleştirdiğini, Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini, eğitimin her zaman desteklenmesi, geliştirilmesi için bu çalışmaları yerine getirdiklerini bildiren Başkan Tollu, yaptığı açıklamada;
“Erdemlide eğitim-öğretimin rahat ve çağdaş bir ortamda sürdürülebilmesi adına belediye olarak üzerimize düşen tüm hizmetleri yaptık, bundan sonrası için de yapmaya devam edeceğiz. İhtiyaçları doğrultusunda okullara hizmet götürdük, gelen taleplere göre okulların diğer eksikliklerini de tamamlamaya çalışıyoruz. Boya badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduk, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördük, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat bir ortamda eğitim görebilmeleri adına elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Ayrıca her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları, dinlenme noktaları armağan ediyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimizi de unutmuyoruz, onlar için her sene ücretsiz sınav kitapları temin edip dağıtımını yapıyoruz. Küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları hediye ediyoruz. Kısacası konu eğitim olunca elimizi taşın altına koymakta zerrece tereddüt etmiyoruz, bu hizmetlerin karşılığı vatana, millete hayırlı insanlar yetiştirmek." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin