Mersin'de Aranan 115 Kişi Yakalandı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar ve Akdeniz ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 115 kişi yakalandı

18 Ekim 2018 Perşembe, 11:32
Mersin'de Aranan 115 Kişi Yakalandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İl Emniyet MüdürlüğÜ'ne bağlı Akdeniz ve Toroslar ilçe emniyet müdürlükleri son 10 içinde yaptığı çalışmalarla aranan 115 kişi yakalandı.
Yapılan açıklamalarda,Akdeniz'de gerçekleştirilen kaçak ve sahte alkol ile gümrük kaçağı bandrolsüz sigara operasyonlarında 55 şişe kaçak işçi, 6 bin 135 paket gümrük kaçağı sigara, 8 bin 60 dal içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş içime hazır hale getirilmiş makaron ve 60 kilogram faturasız kıyılmış tütün ele geçirildi. Operasyonlarda 7 kişi hakkında işlem yapıldı.
Yine Akdeni ilçesinde ekiplerin yaptığı çalışmalarda bir bahçeden 170 kilogram limon, kamuya ait binadan hırsızlık yapan 4 kişi ile 2004 doğumlu kız çocuğunu taciz eden Y.S. ve kasten yaralama, tehdit, gasp yaparak kaçan 3 kişiyi yakaladı.
Ekipler ilçede aranan şahıslara yönelikte çalışma yürütüyor. Hırsızlık, tutuklu veya hükümlünün kaçması, yaralama, şantaj, uyuşturucu madde ticareti yapmak, özel belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, dolandırıcılık, nitelikli yağma suçlarından haklarında kesinleşmiş 9 yıl 4 ay ve aralıklarla hapis cezası bulunan 48 şahıs yakalanarak, gözaltına alındı.
TOROSLAR İLÇESİNDE DE EKİPLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMADI
Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de gümrük kaçağı sigara ve uyuşturucuya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 110 paket gümrük kaçağı sigara, 27 adet ruhsatsız silah, 3 ruhsatsız av tüfeği ile bu silahlara ait 120 fişek, 134 gram esrar, 3 gram kokain, 15 gram shunk, 17 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 38 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Hırsızlık olaylarına karşı gerçekleştirilen çalışmalarda da 2 kişi suçüstü yakalanırken, şase ve numaraları silinmiş 12 motosiklet, 1 çalıntı araç, 1 çalıntı motosiklet, 1 çalıntı bisiklet, 1 çalıntı cep telefonu ele geçirildi.
Aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda ise hırsızlık, tutuklu veya hükümlünün kaçması, yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapmak, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, dolandırıcılık suçlarından haklarında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay ve aralıklarla hapis cezası bulunan 26 şahıs ile yine hakkında birçok suçlardan yakalama kararı bulunan 41 kişi yakalandı.
Mersin'de Aranan 115 Kişi Yakalandı
Mersin'de Aranan 115 Kişi Yakalandı
Mersin'de Aranan 115 Kişi Yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin