Mersin'de 17 Aralık Pazartesi, 18 Aralık Salı, 19 Aralık Çarşamba, 20 Aralık Perşembe, 21 Aralık Cuma Günleri Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji'den dikkat çeken tahminler...

16 Aralık 2018 Pazar, 14:47
Mersin'de 17 Aralık Pazartesi, 18 Aralık Salı, 19 Aralık Çarşamba, 20 Aralık Perşembe, 21 Aralık Cuma Günleri Hava Nasıl Olacak?
-

Mersin’de yarın (17 Aralık Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren 3 gün boyunca yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da 4 derece birden düşecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Mersin geneli yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. 17 Aralık Pazartesi başlaması beklenen yağmur 19 Aralık Çarşamba günü şiddetini arttıracak. Son meteorolojik verilere göre Mersin'de yarın görülecek sağanak yağışların Mersin merkez (Mezitli, Toroslar, Akdeniz, Yenişehir), Tarsus ve batı ilçelerinde (Silifke, Erdemli) orta kuvvetli ve zaman zaman kuvvetli (30/50kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.
Yapılan son tahminlere bakıldığında Mersin’de Pazartesi günü görülecek olan yağışların gün boyu aralıklarla devam edeceği ve orta kuvvette olacağı, Salı günü gökyüzünün genellikle kapalı ve aralıklı yağış geçişlerinin görülebileceği, Çarşamba günü görülecek olan yağışlar ise daha kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Perşembe ve Cuma günü ise kentte parçalı bulutlu bir havanın görülmesi öngörülüyor.
Mersin’deki son verilere Mersin Hava Durumu bölümünden, ülkedeki son verilere ise Hava Durumu bölümünden ulaşabilirsiniz.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
ertuğrul
08:36
17 Aralık 2018 Pazartesi
Rabbim afetinden esirgesin.
213.14.245.176
SON DAKİKA
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü

Mersin Haber ,Mersin