Mersin Şehir Hastanesi Mikrop Saçıyor

Mersin Şehir Hastane’sinde bulunan hasta ve hasta yakınlarının oturduğu koltuklardan mikrop saçılıyor.

19 Ekim 2018 Cuma, 11:45
G: 19.10.2018 - 14:45
Mersin Şehir Hastanesi Mikrop Saçıyor
-

Mersin’de yaklaşık 2 yıl önce açılan ve her gün binlerce hasta ve hasta yakının uğradığı Mersin Şehir Hastanesinden şikâyetler eksik olmuyor.
Son olarak birçok vatandaş, hastanenin poliklinik ve servis odalarında bulunan kumaş koltuklarının pislikte oturulamaz halde olduklarını dile getirdiler.
Koltuklardaki kirin mikrop ve hastalık saçtığını dile getiren bir hasta yakını, “Burası bir sağlık merkezi. Ama gel gör ki koltuklar hastalık saçıyor. Bu koltuklar hastane açıldığından bu yana burada. Ama yaklaşık 2 yıl epeyce yıpranmış ve kirlenmiş durumdalar. O kadar kirliler ki insanın midesini bulandırıyor. Birçok kişi bu kirli koltuklara oturmayıp ayakta kalmayı tercih ediyorlar. İnsanlar buraya sağlık bulmaya geliyor fakat burada hastalık saçılıyor. Hastane yetkileri acaba buralarda gezmiyorlar mı, bu pisliği görmüyorlar mı diye merak ediyorum. Yetkililerin sürekli hastanede dolaşıp nerede ne eksiklik var diye dolaşması gerektiğini düşüyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan haberde kullanılan fotoğrafların eski olduğunu belirten bazı yorumlar üzerine fotoğrafların dün çekildiği belirtildi.

Mersin Şehir Hastanesi Mikrop Saçıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Sevgi
03:30
21 Ekim 2018 Pazar
Yani yorumları okudum şimdi ben sürekli hastaneye gidiyorum. Bazı kendini bilmez insanlar var tabi evinde oturdugu gibi ayakkabısıyla oturan 27 yaslarda kadın yatan adam. 38 gün önce dogum yaptım. Hastane servisindeki refakatcı koltuklarıda aynı. Miğdemiz kalktı. Onları o hale koyanlar var evet ama ihmarkarlıkta var. Ben yatıyorum temizlik görevlisi geliyor bu oda da bişey diyip yatagın ucundaki yeri silip gitti. Ben ilk servise cıktım yatagımın kenarında pis pecete. O hastane kadar kötü bir yer yok. Sorumsuzlar. Çok güzel büyük bir yer. Ama içindeki calısanlar doktorlar hemsireler temizlik görevlileri sorumsuzlar. Orda neler yasadıgımı bir ben bilirim. Buraya yasadıgım seyi anlatacak çok sey var aslında ama dinleyen yok. Maddi imkanım olsa ayagımı basmam oraya eger bunu okuyan bir yetkili varsa duysun sesimi anlatayım yaşadıklarımı.
78.178.27.128
Şengül ş.
18:28
20 Ekim 2018 Cumartesi
Gerçekten de çok kirli koltuklar gördüğümde bende gözlerime inanamadım. O kadar temizlik görevlisi var .akşam çıkmadan deterjanlı suyla silinse sabaha kurur.
46.221.231.137
TÜRKURTÜRK
13:36
20 Ekim 2018 Cumartesi
Her yere uyarı asılmalı bu halk uyarıdan anlar takipte edecen ceza uygulayacan pis kullanana herkes uyarsa kendi kendini kontrol eden uyarıda bulunan bir toplum olsak tertemiz kalır. Adam orda koltukta uzanmış yatıyor kimse sesimi çıkarmıyor. Çocuğu koltuklarda hoplayıp zıplıyor kimse oralı değil. Biraz saygı önce kimse kimseyi takmıyor ne ara bu kadar şımarık bir millet olduk insan evini böyle hunharca kullanmaz başkalarının kamunun malını niye böyle yavur malı gibi kullanır anlamış değilim bence özellikle yapanlar var takip edilsin bu hizmetleri kötülemek için özellikle yapanlar var. Koltuklar sıfır iki gün sonra sanki üzerlerine yağ dökülmüş gibi leke leke bu işte bir iş var bence takibe alın yetkililere duyurulur bunu biri veya birileri özellikle yapıyor.....
176.40.233.166
MERSİN ŞEHİR HASTANESİ
15:53
19 Ekim 2018 Cuma
Suriyeli kadın çocuğunun kirli bezini değiştiriyordu.Hastanede bizden çok suriyeliler var ve temizlik anlayışları bize uymuyor.Yönetim ne yapsın ,insanlar temizliği bilmiyorsa.Ayrıca bir çok koltuğun kumaşı deri kumaşla yenilendi.Yavaş yavaş tüm koltuklar yenilenecektir.
88.255.85.10
Mersin
13:47
19 Ekim 2018 Cuma
Bizim insanlarımız da mikrop saçıyor. Oturup kalkmasını bilmeyip kirlettiler yeri azıcık da olsa temiz bıraksalar bu kadar olmaz
176.217.70.157
Mersin
12:38
19 Ekim 2018 Cuma
Azda insanlarımızda var koltuk tepelerindeler
176.40.238.147
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin