Mersin İl Başkanı Gölgeli "Soytarılık Yapma Derviş"

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İl Başkanlığı Resmi Sosyal Medya hesabı aracılığı ile Musavat Dervişoğlu hakkında basın açıklaması yayınladı.

12 Şubat 2018 Pazartesi, 13:13
G: 12.02.2018 - 13:14
Mersin İl Başkanı Gölgeli "Soytarılık Yapma Derviş"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Gölgeli'nin açıklaması ise şu şekilde;
Milliyetçi Hareket Partisi, kurulduğu günden bugüne varlığını ve birliğini idame ettirebilen, yarım asırlık bir çınar olarak önümüzde ufuklar açmaya devam etmekte olan ve devlet sevdasını millet aşkı ile bütünleştirmiş yiğitler yetiştiren manevi bir inanmışlıktır.
İdam sehpalarında, üniversite koridorlarında, puslu sokaklarda şehitlik makamına yükselen yiğitlerin anıları, ruhları ve tüm maneviyatları bizimledir. Darbeleri, iftiraları, yalanları, riyakarlıkları, barajları yara yara bugünlere gelmiştir.
Ne yazıktır ki;
Böyle kutlu bir mücadelenin, böyle büyük bir çınarın her dönemde içte ve dışta baş gösteren düşmanları olmuştur. Her fırsatta yıkmak ve yok etmek için kolları sıvayan bu karaktersizler; ne şanlı geçmişimize ne de kutlu mücadelemize saygı duymuşlar, parçalayıp bitirmek için her türlü kahpe oyuna başvurmuşlardır.
Bunun son örneğini, bir zamanlar Bilge Liderimizin elini öpmek için sıra bekleyen, önündeki adamları itekleyerek Liderimize ulaşan, yalan ve riya dökülen dudaklarıyla Liderimizin elini öpen Musavat Dervişoğlu vermiştir. İpi başkalarının elinde olan, terör örgütlerinden icazet almadan gündemi değerlendiremeyen ve şehitler üzerinden siyaset yaparak partilerin oy oranlarını kendi akıllarınca hesaplayan soysuzlarla aynı safta yer alan bu soytarı, Liderimiz hakkında mesnetsiz sözler sarf etmiştir.
Soytarı Musavat!
Biz senin, İzmir İl Başkanlığı yaptığın günleri iyi biliriz. Bu partiye %1 oy bile kazandırmamana rağmen, senin gibi karaktersizdeki nefsin, kibrin ve enaniyetin şeytanı kıskandıracak kadar olduğunu da biliyoruz. Seni sen yapanın TEŞKİLAT olduğunu bilmeden, ferasetten yoksun bir şekilde kendini büyük görmen, Hareketin Liderine karşı alçakça bir tutum takınman; senin bu dava içerisinden yaptığın tüm doğruları götürmüştür. Unutma ki; Ülkücü Hareket’in anlayışında bir yanlış, tüm doğruları götürmektedir.
İşte, sen ve senin gibilerin sonu da budur. Hüsran ve yok oluş, sizin gibiler için kaçınılmaz bir sondur. Ezelden beri, Türk’ün ve Türklüğün yegane savunucusu olan Milliyetçi Hareket Partisini yıkma hayali güdenler, her seferinde bozguna uğramışlar, her dönemde DALINDAN KOPAN YAPRAK gibi savrulup gitmişlerdir.
Başbuğ Türkeş’i kurultay salonuna almamak için ellerinden geleni yapanların çocukları, bugün de Bilge Liderimiz için aynı oyunları oynamaktadır. O gün, kapıyı kırarak Başbuğ’un önüne siper olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bugün de tüm engelleri aynı inanç ile yıkmaktadır.
Bilge Liderimize, şerefsizce hakaret eden ve iftiralar atanlara sesleniyoruz:
Türk Milliyetçileri olarak, Hareketin Liderine olan sadakatimiz sonsuzdur. Emrinde ve izinde yürümek, bizler için şereftir. Liderime söylenen her kötü söz karşısında, milyonlarca Ülkücü vardır.
Sabrımız ve cesaretimiz ile oynamayın!
Ömrünü, bu milletin birliğine ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bakiliğine atayan Hareketimizin Lideri Devlet Bahçeli Bey hakkında mesnetsiz cümleler kurmaktan vazgeçin. Okyanus ötesi ve kandil ile birlikte kol kola yaptığınız kirli siyasetinizi bizden uzakta, milletimizin milli hassasiyetlerine dokunmadan yapın.
Milyonlarca Ülkücü, sel oluruz, üzerinize akarız.
Yıldırım olur, kokuşmuş hayallerinizi başınıza çalarız.
Buradan, bir kez daha Sayın Genel Başkanımıza olan bu hakareti kınıyoruz. Uyarılarımızın ciddiyetini vurguluyor, cesaretimiz ile oynanmaması gerektiğini ısrarla tekrarlıyoruz.
Sağ olun, var olun
Cenab-ı Allah’a emanet olun.
Zeynel Uğur GÖLGELİ 
MHP Mersin İl Başkanı

MHP Mersin Basın Açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı

Mersin Haber ,Mersin