Mercedes Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Araç Arıza Tespit Cihazları

Günümüz araçlarında arıza tespitlerinin özel olarak geliştirilmiş arıza tespit cihazlarıyla yapılması zaman kayıplarını ve maddi kayıpları önlüyor.

17 Mayıs 2018 Perşembe, 09:07
Mercedes Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Araç Arıza Tespit Cihazları
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Günümüz araçlarında arıza tespitlerinin özel olarak geliştirilmiş arıza tespit cihazlarıyla yapılması zaman kayıplarını ve maddi kayıpları önlüyor. Hızlı ve doğru arıza tespiti aynı zamanda arızanın büyümesini ve yeni sorunların ortaya çıkmasını da önlüyor. Böylece araçlar da daha fazla yıpranmıyor. Bilindiği gibi günümüzde üretilen araçlar elektronik sistemlerle donatılmıştır. Bu sistemlerin hepsi elektronik kontrol ünitesi tarafından yönetilir. Sistemlerdeki arızalar da bu ünitede kaydedilir. Aracın beyni dediğimiz elektronik kontrol ünitesine bağlanan arıza tespit cihazları burada bulunan arıza kodlarının açıklamasını gösterir. Arıza hangi sistemde, hangi nedenle meydana gelmiş ve nasıl giderilecek ayrıntılı olarak gösterir. Bu bilgileri cihaz olmadan anlamak neredeyse mümkün değildir.
Arızaların doğru tespit edilip hızlıca giderilmesi için günümüzde yetkili servisler ve oto tamircileri bu elektronik arıza tespit cihazlarını kullanmaktadır. Metadiag firması olarak en yeni teknolojileri kullanarak ülkemizin en kaliteli arıza tespit cihazlarını üretiyoruz. Her marka ve model için özel olarak tasarlanmış orijinal arıza tespit cihazlarını en uygun fiyatlarla ve iki yıl firma garantisiyle sunuyoruz. Ağır vasıta arıza tespit cihazları ile otobüs, kamyon, tır gibi ağır vasıtalarda arıza teşhisi ve tamiri yapılmaktadır. Her marka hafif ticari araç, ağır vasıta ve iş makinası için uygun arıza tespit cihazlarını firmamızda bulabilrisiniz. Müşterilerimize teknik destek ve eğitim desteği de vermekteyiz.
Mercedes marka ağır vasıta araçların arıza tespitlerini mercedes arıza tespit cihazı olan C4 veya C5 cihazı ile yapabilirsiniz. Bu cihaz OBD sistemini destekler ve araç çalışır durumdayken de arıza tespiti yapar. Mercedes motorlu araçların motor ve ABS sistemlerinde arıza tespiti yapabilirsiniz. Cihazla arıza kodu okuma silme, beyin bilgilerini görüntüleme, enjektör testleri, turbo basıncı, motor devri, enjeksiyon miktarı, yakıt basıncı gibi sensör bilgilerini okuma, kompresyon testleri, dizel partikül filtre temizliği, adaptasyon, kalibrasyon işlemleri yapılabilmektedir. ABS sisteminde de arıza okuma silme, sensör bilgilerini görüntüleme, beyin bilgilerini görüntüleme gibi işlemler yapılmaktadır. Cihazın arayüz kullanımı kolay ve kullanım dili Türkçedir. Yurdun her yerinden sipariş alıyoruz ve kargoyla adresinize gönderiyoruz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin