İYİ Parti'nin 'Dert Dinleyen' Otobüsü Mersin'e Geliyor

İşte o tarih...

20 Nisan 2018 Cuma, 20:18
İYİ Parti'nin 'Dert Dinleyen' Otobüsü Mersin'e Geliyor
-

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel yaptığı açıklamada “İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerinin içerisinde bulunduğu “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” otobüsü projesi kapsamında tüm Mersinlileri kendilerini ifade etmeye, hayallerini paylaşmaya, dertleşmeye, sorunlarına çözüm bulmaya davet ediyorum” dedi.
Kentlerin sorunlarını, milletten dinlediklerini ifade eden Başkan Özel, "Anlat Hemşerim, Dertleşelim Projesi” ile 24 Nisan’da, Özgür Çocuk Parkı’nda, saat 11.00’den itibaren Mersinlilerimizle buluşuyoruz. Partimizin Mahalli İdareler Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ortak projesi olarak vatandaşı dinleyen Türkiye'nin bu bağlamda ilk projesi olan “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” projesi ile amacımız halkımızın taleplerini ve önerileri almak, hayallerini paylaşmak, dertlerini dinlemek ve sorunlara çözüm olmaktır. “ dedi.
İYİ Parti Mersin İl Başkanı Özel konuşmasına şöyle devam etti:
“İYİ Parti millet için, milletle beraber, milletin sesine kulak vererek hareket eden bir partidir. Türkiye'nin konuşması, derdini anlatabilmesi, anlatılan dertlere, sorunlara çare bulunabilmesi, bizim öncelikli görevimizdir. Projemiz kapsamında, Mersinlilerle hasbıhal edeceğiz. Kentimizin sorunlarını Mersinlilerden dinleyeceğiz. Çözümü hep birlikte arayarak bulacağız. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden çıktığımız bu yolda her bir Mersinlinin her bir söylemi bizler için oldukça kıymetli. Partimiz Genel Merkez yöneticileri ve Mersin İl Başkanlığı olarak Mersinlileri dinlerken, Partimize üye olmak isteyenler için de parti üyeliği ve gönüllü üyelik kayıtlarımız devam edecektir. ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ Otobüsümüze tüm Mersinli hemşehrilerimiz davetlidir''.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
hasan
13:22
23 Nisan 2018 Pazartesi
Reis varken size meydan kalmaz iyi parti kotü parti reisi yedirmeyiz ülke iyiye gidiyor eskiden kaset dinleyemezdik simdi herkes özgürce dilediigini yapiyor.
78.50.127.44
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin