İyi Parti Anamur Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı Anamur’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

22 Şubat 2018 Perşembe, 19:36
İyi Parti Anamur Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, basın temsilcileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.
  Kahvaltının ardından söz alan Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut  “Bizler Türk siyasetine yeni katılmış bir partiyiz ve kendimizi anlatmak istiyoruz. Bizler İYİ Parti olarak sevgi ve saygı dili ile siyaset yapmak istiyoruz. Bizim partimiz  STK’ları toplumsal  sorunlarına çözülmesine katkı sağlayan  bir kurum ve demokrat ülkelerin bir vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu kapsamda STK’ larımız siyasi baskı altında kalmadan aktif olarak karar alma süreçlerinde katkısı olması gerektiğini düşünüyor.” Şeklinde konuştu.
Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Bulut‘tan sonra söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ Yerelden genele bakarsak biz İYİ Partinin çok iyi bir başarı sağlayacağına inanıyoruz ve bu başarıyı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Peki biz İYİ Parti olarak STK’ larımızdan neler bekliyoruz;  aslında biz STK’ larımızın siyasete bulaşmadan, vatandaşlarımızın hizmetinde olmasını, bulunduğı bölgenin menfaatini düşünmesini bekliyoruz. Yerel yönetimlerle, yerel mülki makamlarla işbirliği içinde bir STK istiyoruz. Herkesin bir siyasi görüşü vardır ama bunu hizmete karıştırılmamalı. 
“Atatürk’ün yolunda ayakkabılarımızı eskiteceğiz.”
Dün Ankara’ da yaptığı bir  bir toplantıda Genel Başkanımız Meral Akşener’in belirttiği gibi ahde vefa için, barış için huzur için birlikte olmalıyız. Dün basın temsilcilerimize de belirttiğim gibi kim kiminle ittifak yaparsa yapsın bizim ittifakımız halkla. Biz Parti olarak Atatürk’ün yolunda ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Biz bu yolda korkmadan cesurca STK’larımızın desteğini bekliyoruz. Biz Türkiye’ yi kucaklamaya hazır bir siyasi partiyiz dün belirtiğim gibi yine söylüyoruz “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.” şeklinde sözlerini tammaladı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin