İyi Parti Anamur 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

İyi Parti Türkiye genelindeki oluşumunu hızlı bir biçimde tamamlarken, Anamur birinci olağan kongresini de büyük bir coşku ile gerçekleştirdi. 

12 Şubat 2018 Pazartesi, 12:01
İyi Parti Anamur 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi
-

Kaplan Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye yaklaşık bin kişi katıldı.  Saat 14:00´te başlayan kongrede Kurucu İlçe Başkanı Erdal Bulut´un listesi delegenin oyu ile resmen seçilmiş oldu.
Belediye Din görevlisi Yalçın Şahin’in okuduğu duanın ardından Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Salonda davetlilere okunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in mesajı katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Salonda açılış konuşmasını yapan Kurucu Başkan Erdal Bulut, Meral Akşener´in Biz, Mustafa Kemal´in CHP´si, Alparslan Türkeş´in MHP´si, Celal Bayar´ın Demokrat Partisi, Süleyman Demirel´in Adalet Partisi, Necmettin Erbakan´ın Milli Selamet Partisiyiz. Biz Türkiye´nin İYİ Partisiyiz. Bir Türkiye´nin ayrıştıran değil, birleştiren partisiyiz.” Sözünü hatırlatarak bu birlikteliği Mersinde de gerçekleştireceğiz.” Dedi.
Erdal Bulut’tan sonra  konuşan Belediye Başkanı Mehmet Türe “Öncelikle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor ve  kongremiz ilçemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz 10 kasımda Anamur’da bir tohum ektik toprağa  ve tohumumuz tomurcuk olacak, fidan olacak, can suyu olacak Mersinimize, Türkiye’mize.  Bütün derdimiz insanımızın yüzü gülsün, barış olsun, huzur olsun diye. Bir kartopu gibi büyüyerek, bütün ilçelerimizde illerimizde oluşumumuzu tamamlıyoruz. Ben inanıyorum ki 30 Martta benim yanımda İYİ Partili bir Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13 ilçenin İYİ Partili Belediye Başkanları olacak inşallah. İYİ Parti yeni yeni kendini tanıtıyor. Genel Başkanımız Meral Hanım il il dolanıp bizi tanıtıyor. Bizimde başarısız olma şansımız yok. Biz Kuvayı Milliye ruhu ile çalışacağız. Belediye olarak ise ; Anamur Belediyesi bir siyasi partinin belediyesi değildir. Mehmet Türe´nin hiç değildir. Anamur Belediyesi herkesin rahatça girip çıkabileceği herkesin belediyedir. Bu güne kadar oluğu gibi bundan sonrada siyaset ayırımı yapmadan belediyede herkese hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
174 imzanın verildiği kongrede 148 delegenin kapalı zarf usulü ile oy kullandığı kongrede, Abdullah Çınar, Adil Alphan, Ayhan Kahvecioğlu, Hatice Turgay, Hilmi Körhasanoğlu, İsmail Aydoğan, Meral Yalçınkaya, Nakşiye Gökduman, Nazan Malaç, Hüseyin Ketir, Osman Kahvecioğlu, Raci Çatar, İbrahim Gümüş, Sezan Kalaycı, Tuğba Doğan, İsa fidan, Ahmet Türe, İbrahim Türkay, Oğuzhan Oğuz, Ayşe Basır, Bayramali Buldağ, Ekrem Söğüt, Varol Çiçek, Semih Serhat Sinanoğlu İsmet Aysabar ve Selim Kutlu´dan oluşan 26 kişilik yönetim kurulu asil listesinin yanında 27 kişilikte yedek liste oluşturuldu.
 
Aydoğan, Meral Yalçınkaya, Nakşiye Gökduman, Nazan Malaç, Hüseyin Ketir, Osman Kahvecioğlu, Raci Çatar, İbrahim Gümüş, Sezan Kalaycı, Tuğba Doğan, İsa fidan, Ahmet Türe, İbrahim Türkay, Oğuzhan Oğuz, Ayşe Basır, Bayramali Buldağ, Ekrem Söğüt, Varol Çiçek, Semih Serhat Sinanoğlu İsmet Aysabar ve Selim Kutlu´dan oluşan 26 kişilik yönetim kurulu asil listesinin yanında 27 kişilikte yedek liste oluşturuldu.
 
İyi Parti Anamur 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin