Huawei Mate 10 Pro 2017 Yılının En Beğenilen Akıllı Telefonu Seçildi

Huawei'nin amiral gemisi, dünyanın en saygın iş dergisinde yayınlanan karşılaştırmalı akıllı telefon testinde rakiplerini geride bıraktı.

27 Aralık 2017 Çarşamba, 04:18
Huawei Mate 10 Pro 2017 Yılının En Beğenilen Akıllı Telefonu Seçildi
-

Yapay zeka olanaklarını geniş tüketici kitlesine ulaştıran ve büyük bir atılımı simgeleyen Huawei'nin en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mate 10 Pro, ünlü Amerikan iş dergisi Forbes yazarı tarafından “2017 Yılının En Beğenilen Akıllı Telefonu” olarak değerlendirildi.

Android'deki en güçlü yonga seti

Forbes Dergisi’nde, Huawei tarafından tasarlanan Kirin 970 yonga setinin sağladığı mutlak bilgi işlem gücü nedeniyle Huawei Mate 10 Pro övülüyor ve “Android’deki en güçlü yonga seti” olarak tanımlanıyor. Dahili AI bilgi işlemli yeni amiral gemisi işlemci birimi olan Kirin 970, dört çekirdekli bir Cortex A-73 CPU kümesine göre 25 kata kadar daha fazla performans sunan özel bir sinir ağı işlem birimine sahip.

Dünya nüfusunun yüzde 60’ından fazlası akıllı telefon sahibi olacak

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang, “Bu seçim Huawei için çok özel bir zamana denk düşüyor. Akıllı telefon devriminin eşiğindeyiz. IDC araştırma şirketine göre, 2016'da dünyada satılan her kişisel bilgisayara karşılık 5,6 adet akıllı telefon satıldı. 2021 yılı itibarıyla dünya nüfusunun yüzde 60’ından fazlası akıllı telefon sahibi olacak. Pazar daha da genişliyor ve derinleşiyor. Bu nedenle bu tür değerlendirmeler bizim için çok önemlidir ve mümkün olan en iyi ürünü sunma çabalarımızı sürdürmemizde bizi motive ediyor.” dedi.

Sıra dışı pil ömrü ve kamera

Forbes Dergisi’nde Mate 10 Pro’nun güçlü yonga setinin yanı sıra tüm rakip cihazlardan daha iyi olan sıra dışı pil ömrü ve kamerasından övgüyle söz ediliyor. Ayrıca Huawei Mate 10 Pro’daki çeşitli çekim modlarının yanı sıra EMUI ara yüzü de beğeni alıyor. Çeşitli üreticilerin en yeni amiral gemilerinin değerlendirildiği makalede Mate 10 Pro, rakiplerini geride bıraktı.

Editöre not:

“Forbes” dergisinde yayınlanan bir makalede tasdik edilmek, medyada yapılan diğer testlerden farklıdır. “Forbes” dünyanın en saygın ekonomi ve finans medyası markalarından biridir. Dergi, dünyanın en zengin Amerikalıları listesi “The Forbes 400”, dünyanın milyarderleri ve dünyanın en büyük şirketleri listesi “The Forbes Top 2000”de dahil olmak üzere ünlü iş dünyası sıralamalarıyla tanınıyor.

Daha fazla bilgi için lütfen http://consumer.huawei.com/en/ adresini ziyaret edin.

¹Huawei’nin laboratuvar test sonuçlarına dayanır.
²Huawei laboratuvar test sonuçlarına dayanır. Testte cihaz, HUAWEI SuperCharge şarj cihazı ve kablosuyla ekranı kapalı olarak 4G bir şebekede, 25 ° C sıcaklık ve bağıl nem oranı yüzde 45-80 olan bir ortamda pil doluluk oranı 1 seviyesindeyken şarj edildi.

Huawei Tüketici İş Grubu Hakkında:

Huawei ürün ve servisleri, 170’den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3’te 1’ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dâhil olmak üzere 16 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 2014 yılında Huawei, dünya geneline yapılan akıllı telefon gönderimleri ile üçüncü sırada yer almıştır. Huawei’nin üç iş grubundan biri olan Tüketici İş Grubu portföyünde cep telefonları, mobil genişbant (MBB) ve ev cihazları bulunmaktadır. 20 yıldan fazla bir sure boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insanlara olağanüstü deneyim ve imkân sunuyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı

Mersin Haber ,Mersin