Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Çiftlikköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını başlattı.

20 Kasım 2017 Pazartesi, 14:04
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
-

MESKİ ekipleri Yenişehir İlçesi Çiftlikköy Mahallesi Şakir Son Caddesi’nde içmesuyu şebekesi yenileme çalışmaları kapsamında 48 bin 900 metre içme suyu şebeke hattı döşedi. MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler asfaltlama çalışmalarına başladı.

“Bundan sonra daha düzgün bir mahallede oturmuş olacağız”
Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Aynur Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşarak, “Bizim su şebeke borularımız çok eskiydi ve borular küçüktü, yetmiyordu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne mahallemizdeki boru hatlarının değişmesi için başvurduğumuz zaman programa aldılar. Şimdi mahallemizin altyapısı yenilendi. Halkımız da bundan çok memnun, ben de çok memnunum” dedi.
Çalışmalar sayesinde, uzun yıllar içmesuyu şebekesi ile alakalı sorun yaşamayacaklarına dikkat çeken Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Öztürk, mahalle sakinleri olarak içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarının yapılmasından memnun olduklarını belirtti.
Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Öztürk, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiftlikköy Mahallesi adına tüm isteklerinin karşılandığını ve tüm çalışanlarının kendileri ile istişare halinde olduğunu kaydederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.
Mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını kaydeden Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Öztürk, “İnşallah bundan sonra daha düzgün bir mahallede oturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
Çiftlikköy Mahallesi sakini Oktay Ateş ise Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının eskisinden daha iyi olduğuna dikkat çekerek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çiftlikköy Mahallesi’nde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Çiftlikköy Mahallesi’nin uzun yıllar içinde ihtiyacı olan hizmetler karşılanmış olacak.
 
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor
Hizmetler Çiftlikköy’de de Hız Kesmeden Devam Ediyor

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin