Gece Yarısı Burhanettin Kocamaz’dan YSK Kararı İle İlgili Paylaşım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, YSK’nın DP adaylığına ilişkin verilen olumsuz kararının ardından resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

28 Şubat 2019 Perşembe, 00:34
Gece Yarısı Burhanettin Kocamaz’dan YSK Kararı İle İlgili Paylaşım
-

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yaptığı sosyal medya paylaşımı;
Sevgili hemşehrilerim; Herkese hayırlı akşamlar.
Bugün YSK’nın açıkladığı karardan sonra sözün bittiği noktadayız! Söylenecek söz çok! Ancak söylediklerimizi dikkate alacak, anlayacak muhatap yok! Adalet yok! Hukuk rafa kalkmış! Kararlar peşin hükümlü ve siyasi! Siyaset hukukun önüne geçmiş. Yirmi sahifelik itirazı seçim kurullarının en üst birimi YSK belki de okumadan on dakikada sonuçlandırarak reddedebiliyor!
Bu kararla Burhanettin Kocamaz’ın seçilme hakkı, tüm Mersin halkının seçme hakkı elinden alınıyor, bu kararı alanların umurunda bile değil! Bunun adına da insanlara cambaza bak dercesine demokrasi deniyor. Sevsinler böyle demokrasiyi.
Yazık! Hem de çok yazık!
Bu seçime Mersin’de gölge düşürülmüştür. Mersin’de yaşananlar Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bu karar onlarca yıl unutulmayacak, yaşanan bir yüz karası olarak demokrasiye yapılmış bir darbe olarak dile getirilecektir.
Elbette bu suikastı ta başında kurgulayıp uygulayanlarla da bağımsız mahkemelerde hesaplaşmamız olacaktır. Bu ihanetin peşini kesinlikle bırakmayacağız.
Ancak zaman dar. Önümüze bakacak, mücadeleden vazgeçmeyecek meydanı bize bu oyunları oynayanlara bırakmayacağız!
Benim adaylığımın engellenmesi dünyanın sonu değildir. Demokrasi Mersin’de yara alsa da, Mersin’liler yiğidi düştüğü yerden kaldıracak kadar erdemlidir, azimlidir, kararlıdır!
Elbette Mersin’e hilesiz hurdasız entrikasız bir şekilde, demokratik kurallar çerçevesinde seçilip hizmet edebilecek bir memleket sevdalısı çıkacaktır. Mersin halkı vefalıdır. Mersin halkı kendisine hizmet edenleri asla unutmaz ve satmaz!
Seçilen arkadaşımız başlattığımız vizyoner hizmet hamlelerimizi mutlaka tamamlayacak, Mersin hak ettiği yere gelecektir.
Bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederken herkesi metin olmaya, yeise kapılmamaya, dik durmaya, herhangi bir oyuna gelmemeye, verilecek karara ve çıkacak adayımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. İstiyoruz ki üzerimize oynanan oyunlar sizlerin desteğiyle bozulsun. Kazanan Mersin olsun. Kazanan Demokrasi olsun. Kazanan hak hukuk ve adalet olsun.
Biliyorum eylül ayından bu yana sabrınızı çok fazla zorladık ama yapacak bir şey yok. Kumpaslarla, entrikalarla, zorlama kararlarla bizlere bu zulmü yaşatanlar utansın!
Bugüne kadar ki emek ve desteklerinizi unutmamız mümkün değildir. İnşallah 31 Mart akşamı alınacak başarılı sonuç hepimizin yorgunluğunu dindirecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah hepimizi korusun.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin