Gaziler Mahalleliler Alana Sığmadı Başkan Can’ı Yine Sahiplendi

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ı Gaziler mahallesine gittiği toplantıda hemşehrileri büyük bir kalabalık ve sevgi seliyle karşılayarak kalenin yıkılmaz olduğunu yine gösterdi.

20 Mart 2019 Çarşamba, 11:55
Gaziler Mahalleliler Alana Sığmadı Başkan Can’ı Yine Sahiplendi
-

Bu sevgi seli ve kalabalık için mahalledeki hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Can, Tarsus’un kararını verdiğini 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını söyledi.
Başkan Can, ‘’Tarsus’umuz yıllardır Adana ve Mersinin arasında kalmanın şansızlığını cumhur ittifakıyla şansa dönüştürecek. Ekonomik olarak, turizm açısından, kültürel olarak Tarsus’umuzun çehresi değişecek. Şehir olarak hak ettiğimizi alacağız. Bizim hizmetle ilgili sıkıntımız yok. Ama en güzel özelliğimiz ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden, dili, dini, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun rabbimin rızası için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Görevimiz sadece yol yapmak, park yapmak değil, Tarsus’ta huzurumuzun, kardeşliğimizin devam etmesi ve gençlerimize, çocuklarımıza daha yaşanır bir Tarsus bırakmak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu seçimi önemsiyoruz. Hem AK Parti’ye hem de Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş hemşerilerimle beraber bu seçimi kazanacağız. İktidarımızın gücü de bizimle beraber, iktidar da biziz belediye de biziz. Adını ne koyarsanız koyun, cumhurbaşkanımız deyin oy verin, Türkmen beyimiz deyin oy verin, Milliyetçi Hareket Partisi deyin oy verin, AK Parti deyin oy verin, Şevket Can deyin oy verin. 3 hilale mührünüzü vurun. Ayrıca ayırmadan, ayrım yapmadan hizmet ettiysem, hak ettiysem diğer siyasi partilerin de oylarının alayına talibim’’ dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can’ın Tarsus’ta birliğin, kardeşliğin, huzurun adresi olduğunu belirten Mersin Milletvekili Baki Şimşek, hiçbir mahalleye ve kimseye ayrım yapmadığını söyledi.
Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Şevket Başkanımın yaptığı hizmetleri tek tek anlatmaya gerek yok. Ama sadece şehit ailelerine verdiği evler ve yapılan 14 tane cami için diğer siyasi partilerin adaylarının Şevket Can’a milletin önünde teşekkür etmesi lazım, eğer etmiyorlarsa art niyet ararım. Yiğidin hakkını yiğide vermek de delikanlılıktır. Ama bu birlikten rahatsız olanlar var. Tarsus’ta mersinde seçim kazanma şansları olmadığı halde kime hizmet ettikleri belli. Tek bir dertleri var Şevket Cana seçim kaybettirmek. Ben bayrağımı seviyorum, ülkemi seviyorum diyenler ortaklarıyla beraber gelsinler. Gelemiyorlar, insan ortağından utanır mı? Her bir hemşerimi Tarsus’ta Şevket Can’a, Büyükşehirde Hamit Tuna’ya sahip çıkmaya davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin