Final Four Müsabakaları 12-14 Nisan’da Mersin’de Oynanacak, Mersin Büyükşehir’den ‘Şehrin Takımı’ Çbk’ya Tam Destek

Kentin başarılı takımı olan ve Final Four’da Mersin’i temsil edecek olan Çukurova Basketbol Mersin’e, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden tam destek.

21 Mart 2024 Perşembe, 18:20
Final Four Müsabakaları 12-14 Nisan’da Mersin’de Oynanacak, Mersin Büyükşehir’den ‘Şehrin Takımı’ Çbk’ya Tam Destek
-

Mersin’de 3 takımı ağırlayacak olan ÇBK’yı yalnız bırakmayan Büyükşehir, 12-14 Nisan tarihlerinde Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenecek olan karşılaşmalar öncesinde hem kenti bu önemli organizasyona ev sahipliği yapması için hazırlıyor hem de sunduğu destek ile takıma güç ve moral veriyor.
 
Kentin başarılı takımı olan ve Euro League Kadınlar Dörtlü Finali’nde (Final Four) Mersin’i Mersin’de temsil edecek olan Çukurova Basketbol Mersin’e (ÇBK), Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden tam destek geldi.
 
Kadınlar Euro League Final Four 2024’ün ev sahibi Mersin oldu. ZVVZ USK Praha, Villeneuve d’Ascq ve Fenerbahçe Alagöz Holding ile Çukurova Basketbol Mersin’in mücadele edeceği Final Four, 12-14 Nisan tarihlerinde, Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
 
Spora ve sporcuya verdiği desteklerle kente büyük katkılar sunan Büyükşehir, Final Four 2024’te Mersin’i temsil edecek olan Çukurova Basketbola da desteklerini sundu.
 
Yıldızoğlu: “Ülkemizi ve şehrimizi Final Four’da temsil etmek gurur verici”
Final Four’da Mersin’i temsil ettikleri için çok heyecanlı ve gururlu olduklarını ifade eden Çukurova Basketbol Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, “Şehrimizi 2 yıl üst üste Avrupa’nın en değerli liginde, Final Four’da temsil etmek, bizim için çok gurur verici. Aynı zamanda ilk maçımız Fenerbahçe ile olduğu için de heyecanlıyız. Biliyorsunuz Fenerbahçe son yıl şampiyonu. Uzun yıllardır bu hedefleri yaptılar, çok büyük yatırımlar yaptılar. Ülkemizi Avrupa’da çok iyi temsil ettiler. Şimdi biz de Mersinimizi bu organizasyonda başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Tabi ki bunun üstesinden gelmek, iyi bir kadro oluşturmak, iyi bir tesise sahip olmak, iyi bir seyirciye sahip olmak, iyi bir yönetim kuruluna sahip olmak, bunların hepsini birleştirmek ve şehrimiz ile ülkemizi temsil etmek, çok zor ama ilk hedefi başardık ve Final Four’dayız” dedi.
 
“Bu zorlu yolda Başkanımız Vahap Seçer’in destekleri bizim için çok önemliydi”
Antrenmanların güzel bir şekilde sürdüğünü ifade eden Yıldızoğlu, Mersin Büyükşehir’in bu yolda kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, “Takımımıza bu zorlu yolda bir takım takviyeler gerekiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, bize bu konuda çok yardımcı oldu.  Takımımızın çabasının ve şehre kattığı değerin zaten farkındaydı. Onlar da bizi yalnız bırakmadılar ve bu eksiklerimizin giderilme noktasında, çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Yeni gelen oyuncularımızı takıma adapte etmeye çalışıyoruz. İyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.
 
Yaşadıkları zorlu süreçleri atlatmada taraftarlarının desteğinin de çok büyük olduğunu sözlerine ekleyen Yıldızoğlu, “Final Four yaparak, onların bize verdiği sonsuz desteğin de karşılığını bir parça olsun vermiş olduğumuzu düşünüyorum. Umarım Final Four’da da bizi yalnız bırakmazlar. Mersin’i hem iyi bir takım, hem iyi bir organizasyon ve hem de iyi bir taraftar grubu olarak temsil ederiz” dedi.
 
Epoupa: “Final Four’a en iyi şekilde hazırlanıyoruz”
Çukurova Basketbol Mersin’in oyunculardan Olivia Epoupa, Final Four’u sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, “Hazırlıklar çok iyi geçiyor. Takım olarak çok ilerleme kaydettik ve ilerlemeyi zaten Final Four’da göreceksiniz. Öncelikle Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanı’na çok teşekkür ederiz. Çünkü bilindiği gibi kadın basketboluna katkısı olan insanlar çok az ve bunu bize hissettirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Yalçın: “Vahap Başkan’ın destek çıkması bizim için çok önemli”
Final Four’un Mersin’de yapılacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ifade eden oyunculardan Asena Yalçın. “Takım olarak Final Four’a 2. kez katılıyoruz. Bu gerçekten hem Mersin için, hem de takımımız için çok önemli. O yüzden çok heyecanlıyız” derken, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen desteği, “Vahap Başkan’ın böyle bir destek çıkması, bizim için gerçekten çok önemli. Çünkü bizim sloganımız da oldu bu, ‘Şehrin Takımı’ diye. O yüzden çok mutluyuz. Bütün maçlara bekliyor ve herkesin desteğini bekliyoruz” cümleleriyle değerlendirdi.
 
Araujo: “Taraftarlarımız olmadan kendimizi yalnız hissediyoruz”
Yabancı oyunculardan Maria Araujo de sıkı bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade ederek, “Final Four’a kaldığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki kısa zamanı, çalışarak değerlendiriyoruz. Final Four’a hazırız. Mersinli taraftar bize çok destek oldu. Onlar olmadan kendimizi yalnız hissediyoruz. Final Four’un tamamına tüm basketbolseverleri bekliyoruz” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Emniyetinden Yasa Dışı Bahis Operasyonu, 35 Kişi Gözaltına Alındı 450 Milyon Liralık Para Trafiği Tespit Edildi
Büyükşehir’in Çalıştay Sonuçları BM’nin Ocean Decade Konferansında, Kıyı Ekosistemlerinin Restorasyonu Çalışmaları Barcelona’da Anlatıldı
Ressam Mehmet Bal, Tadeka’da Düzenlenen Programda Anıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçelerdeki Birçok Noktada Yol Çalışması Yürütüyor
MESKİ Vatandaşlara Kaliteli Ve Kesintisiz Hizmet Vermeye Devam Ediyor, Jeneratör Sayısı 3 Yılda 313’e Çıkarıldı
Mersin Büyükşehir Erdemlili Çocuklara 23 Nisan Coşkusunu Bir Kez Daha Yaşattı, Büyükşehir Tapureli Mahallesi’nde Çocuklar İçin Eğlence Düzenledi
Mersin Büyükşehir’in Tenceresi Kaynamaya Devam Ediyor, Mahalle Mutfakları Vatandaşın Mutfak Masrafını Azaltıyor
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Ve Beraberindeki Heyet MTOSB’de İncelemelerde Bulunmak Üzere Mersin’e Geldi
Mersin-Adana Otoban Yolunda Özellikle Gece Saatlerinde Yola Atlayan Kişiler Güzergahı Kullanan Sürücülerin Kabusu Oldu
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi

Mersin Haber ,Mersin