Erdemlide İbadethanelerin Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Erdemli Belediyesi tarafından ibadethanelere sunulan temizlik, bakım ve onarım işlerinden sonra çevre düzenlemeleri ve taş duvarlarını örmeye başladı.

18 Temmuz 2018 Çarşamba, 19:59
Erdemlide İbadethanelerin Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
-

Erdemli genelindeki camilere yönelik hizmetlerini kırsal alanlara taşımayı sürdüren Erdemli Belediyesi,Karahıdırlı Dolamaç mevkii Kuba ve Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniköy Camiinde boya badana tadilat çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri Batısandal Mahallesi ile Yanıkhan Camiinde çevre düzenlemesi ve taş duvar örme çalışmalarına ise devam ediyor.
Erdemli Belediyesi ibadethanelere yönelik sunulan temizlik, bakım, onarım ve boya gibi hizmetleri farklı bir boyuta taşıdı. Belediye ekipleri şimdi de eksikleri tespit edilen camilerin çevre düzenlemesinin yanı sıra taş duvar örme işlerini de gerçekleştiriyor. Erdemli Belediyesi ekipleri KarahıdırlıDolamaç mevkii Kuba ve Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniköy Camiinde boya badana tadilat çalışmalarını tamamlarken, Batısandal köyü Yanıkhan Camii’nin ise çevre düzenlemesi ve taş duvar örme işlerini sürdürüyor.
VATANDAŞ ODAKLI HİZMET DEVAM EDİYOR
Cami hizmetlerinin Erdemli Belediyesince geleneksel hale getirildiğini vurgulayan Başkan Tollu, bu kapsamda Erdemli sınırlarındaki tüm mahallelerde bulunan camilerin temizliği,boya badana tadilat ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini bildirdi. Camilere yapılan hizmetiAllah rızası için yaptıklarını söyleyen Başkan Tollu, hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir toplamasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Erdemli’deve kırsal alanlarda bulunan her caminin sırayla temizlendiğini boya badana tadilat ve her türlü ihtiyacının karşılandığını beyan ederek, vatandaş odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğinin altını çizdi. Başkan Tollu, ekiplerinKarahıdırlı ve Arpaçbahşiş’te bulunan camilerde çalışmalarını tamamladığını diğer bölgelerde ise sürdürdüğünü söyledi.
CAMİLERİMİZE DÜZENLİ OLARAK HİZMET GÖTÜRÜYORUZ
Erdemli tarihinde camilere yönelik hizmetlerin bir envanteri çıkarılırsa, en çok çalışmanın kendi hizmet dönemlerinde yapıldığının ortaya çıkacağının altını çizen Başkan Tollu, “tüm camilerimizin boya badana tadilat işlerinin yanı sıra bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunduk. Parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran Kurslarımız için de tüm bu hizmetleri yerine getirdik. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Tollu, aynı hassasiyeti tüm eğitim kurumları için de taşıdıklarının altını çizdi.
Belediyeden alınan bilgilere göre; belediye cami temizleme ekibinin hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü, günde en az iki caminin temizlendiği ve ihtiyacı olan camilerde ise boya-badana ve çevre düzenlemelerinin eş zamanlı sürdüğübildirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin