Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Kargıpınarı'nda yüzler gülüyor...

17 Mayıs 2018 Perşembe, 18:11
Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor
-

Erdemli Belediyesi Erdemli ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm mahalleleri sıcak asfaltla tanıştırma konusunda kararlı adımlarla ilerliyor. Merkez mahallelerde yapılan sıcak asfalt çalışmalarından sonra şimdi de Kargıpınarı Mahallesi buhara ve çağlayan sokak’ta çalışmalarını sürdürüyor. Erdemli’nin her köşesinde sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Erdemli’nin her köşesinin Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetleriyle örüldüğünü söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin Erdemli’nin değişik Mahallerinde sıcak asfalt çalışmalarının eş zamanlı olarak yürütüldüğünü dile getirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaların hızlandığını belirten Başkan Tollu, Ekibimiz Kargıpınarı Mahallesin’de çalıştığını ifade etti. Asfalt çalışmaları konusunda Belediye olarak üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını vurgulayan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Erdemli Belediyesi olarak özellikle sıcak asfalt hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götüreceğiz. Erdemli’nin yayla mahallelerinde asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız. Belediye olarak ilçemizin tüm yol ve asfalt ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun.”
Erdemli’nin tüm mahalleleriyle ferah, yaşanabilir ve gözde bir turizm ilçesi olması için kaliteli hizmetler ürettiklerinin altını çizen Tollu, Erdemli’yi başta yol olmak üzere her alanda geliştirerek bu hedeflerine ulaşacaklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin