Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!

Erdemli'deki hizmet maratonu mola vermiyor

13 Şubat 2018 Salı, 11:33
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!
-

ERDEMLİ BELEDİYESİ ASFALTLANMAYAN YOL BIRAKMIYOR
Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahalleye yayılan hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, hiçbir ayrım gözetmeden asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara kadar sayısız hizmeti vatandaşlara sunan Erdemli Belediyesi, el attığı bölgeleri daha yaşanabilir duruma getirmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen beldelerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Kargıpınarı’nda asfalt ve parke hizmetine ara vermeden devam ediyor. Erdemli’nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her mahallede eşit hizmet vurgusu yaparak, belediyenin Kargıpınarı Mahallesi’nde de arı gibi çalışarak hizmet ettiğini dile getirdi. Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Başkan Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizdi. En önemlisi köy-belde ve kent merkezi ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydeden Tollu, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyledi.
KARGIPINARI TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!
Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Kargıpınarı’nı nakış nakış işlediğine işaret etti. “Başkan Tollu'dan Allah razı olsun. Beldemize mükemmel bir hizmet yapıyor. Yapımı devam eden ve kısa bir zaman sonra düğün salonu, kapalı pazar yeri ile bir ilki yaşayacağız. Tollu döneminde kapımızın önüne kadar parke, sıcak asfalt yaptı” diyen mahalle sakinleri, hizmetlerin devam edeceğinden emin olduklarını söylediler. Başkan Tollu ile Kargıpınarı’nın tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatan vatandaşlar, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dediler.
BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ
Kargıpınarı sakinlerinden İsmail Kurt ise Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile ilgili görüşlerini paylaştı. Kurt, Başkan Tollu’nun Kargıpınarı’nda yaptığı hizmetlerden övgü ile bahsederken, ‘’mahalle halkımızla birlikte başkanımızdan çok memnunuz” açıklamasında bulundu.
 
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!
Erdemli Kargıpınarı Tarihinde Bir İlki Yaşıyor!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin